Mennyire igaz az a sztereotípia, hogy a Fideszesek járnak pufidzsekiben?
Figyelt kérdés
"Tendermellénynek" is hívják egyesek.2023. márc. 28. 22:14
1/11 anonim válasza:
Semennyire. A fidderek rózsaszín tangában járnak.
2/11 anonim válasza:
Aki kitalálta az még soha nem látott fideszest.
Én viszont igen, mivel fideszes vagyok. A fideszes ismerőseim közül egyiknek sincsen ilyen dzsekije. Ahogy nekem sem volt soha.
3/11 anonim válasza:
Nekem a nagyfafer a régi időkben pufajkás volt,innen maradt meg a régi kapcsolati háló ahol élek.
Pufajkája még mindig megvan vitrinbe kiállítva.
Manapság én is a fodeszre szavazok,változtak az idők de a politikai iránytóemberek ugyanazok maradtak.
Csak csapatot váltottak.
4/11 anonim válasza:
Én fordítva tapasztaltam, legalábbis sem nekem sem az ismerősi, de még a tágabb sem jár ilyen kabátokban.
5/11 anonim válasza:
lehet benne igazság , a belső zsebben nagyon mértékű kenőpénzeket is szépen lehet bujtatni.
6/11 anonim válasza:
Kérdező
Hogy találjátok ki ezeket a fideszezős hülyeségeket?
Ülsz, gondolkozol milyen baromság nem volt még kiírva kérdésbe majd összehozol egy újabbat? Vagy vetélkedtek ki tud nagyobb ostobaságot kitalálni?
7/11 anonim válasza:
A fideszesek az új pufajkások: [link]
9/11 anonim válasza:
A kockásinges már annyira hájas, hogy a szemét is csak csíkba tudja kinyitni! Ez távolkeleti diplomáciai kapcsolatainkat nagyban erősíti!
10/11 mindentudó99 válasza:
Èn a puffin lekvárt szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!