Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy a ballib...

Miért van az, hogy a ballib mindig nyomja az okító szöveget? Ha a kormány nem enged diktatúra, ha enged gyenge? Ki az, aki ezeket a sztereotípiákat kreálja?

Figyelt kérdés

Minden ballib médium ezzel a hülyeséggel van tele.

Nem vagyok egy párt szavazója sem, de jobboldali vagyok. És nem tetszik a baloldal reakciója egy ügyben sem. A baloldali médiumok miért nyomják ezt a lejárt dumát? Szavazókat ezzel nem nyernek..... Max még nagyobb utálatot vált ki a dolog jobbról.

Még mindig úgy gondolom, hogy az ország 70%-a jobboldali... legyen az jobbik vagy fidesz vagy más jobboldali szavazó.

2016. ápr. 12. 11:52
 1/5 szántóvető ***** válasza:
55%
tehát ami neked nem tetszik az hülyeség.ha azt mondom hgy vesszen a fidesz akkor hazaáruló vagyok.szóval oda-vissza működik ez,mindenki mond mindenkire mindent.a Jobbikosok meg nácik természetesen.(még talán a zsidóknak a legjobb,mert őket lezsidózni nem sértés.)
2016. ápr. 12. 12:02
 2/5 A kérdező kommentje:
nem azt mondtam, hogy, ami nem tetszik hülyeség, hanem azt, hogy a ballib és pátyolóik meg a reakcióik nem tetszenek....ti még mindig nem tanultatok az mszp és dkhoz hasonló pártok baromságaiból. én igen....és előbb fogok a jobbikra szavazni, minthogy ilyen hazaáruló csürhe irányítsa az országot... !
2016. ápr. 12. 12:07
 3/5 anonim válasza:
33%

Végső soron a gyűlölet, mivel ezek nem ellenfelek, hanem egymásnak ellenségei.

Az elmúlt évszázad erről a gyűlöletről szólt, és nagyon érdekes, hogy a sok szenvedés, forradolom/ellenforradalom

nem ettől a gyűlöletből ábrándította ki az embereket, hanem az eszük használatáról mondtak le.

Ha nem így lenne, akkor a mostani bolond ballib gyűlöletet szító dumáját sem ennék meg. De sajnos a szabad választások óta sokszor olyan embereket segítettünk hatalomra, akik aztán ezzel alaposan vissza is éltek.

2016. ápr. 12. 12:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem tetszenek.... Sok eset nekem se. Egyfelől ne forgolódj olyan körökben, másfelől előbb érts meg minden helyzetet. Kevesebb lesz a problémád.

Említenék néhány példát, amiből vélelmezem, hogy a probléma belőled (is) származik.

Minden ballib... - nem, nem minden, csak az ostobábbja. Ahogy nem minden jobboldali hülye, sőt, de azért elég sokan.

Na és mit jelent a jobboldaliságod? Mondjuk a konzervativizmus (amire szokás e körökben hivatkozni) nem jobboldali, hanem emberi tulajdonság. Jó csomó nem jobboldali konzervatív ember van.

A baloldal reakciója valóban sokszor hagy kívánnivalót. De fel sem merül bennem, hogy /tetszik/nem tetszik. Azt figyelem, hatásos, értelmes, előre vivő-e. Ha igen, egyetértek, ha nem, nem értek egyet velük. Politikában az érzelem a butaságot mutatja, mert vagy nem érti a dolgot, vagy nem politikai a dolog. A politikában ugyanis az érzelem nem értelmezhető, ott az érdek határozza meg a cselekvést. És ha az érdek sok embert képvisel, akkor a politika jó, előrevivő, ha pedig csak nagyon keveseket, akkor az a politika rossz, romboló. De hogy tetszik-e, az nem számít.

Max nagyobb utálatot vált ki a dolog jobbról - most kivel vitatkozol, önmagaddal? szavazókat nem nyernek - mondod te, de hogy tényleg, azt nem tudod. A jobboldali (nem odaszavazók) utálata meg mit számít a szavazatszámban? Utáljanak. És akkor mi van? Ez is csak nekik fáj.

Jól mondod: "úgy gondolom". engem azonban jobban érdekel a valóság, mint bármi érzelmi "gondolkodás".

Megpróbáltam szavaid összevetni a valósággal. Nem tartott soká. A jobboldali média olyan gyakorisággal sulykol szövegeket, hogy a tiédben ezt felismerni, másodpercre se volt szükség.

2016. ápr. 12. 13:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Csak néhány dologban tévedsz. Kb. annyiban, amennyit itt felsoroltál.

"Miért van az, hogy a ballib mindig nyomja az okító szöveget? Ha a kormány nem enged diktatúra, ha enged gyenge? Ki az, aki ezeket a sztereotípiákat kreálja?"

- Ez nem "ballib" viselkedési forma, ez teljesen általános. Tedd a szívedre a kezed, és emlékezz vissza arra, hogy a jobboldal mit csinált, hogyan viselkedett, amikor ellenzékben voltak!

A ballib egyébként önmagában is elég elcsépelt kifejezés, a jobboldal használja szitokszóként, aki így használja, fogalma sincs a szó eredeti, igazi jelentésével. "jobbkonzerv" mert én is ki bírok találni hasonló hülyeséget, és ha olyan sűrűn ismételgetnék, ahogy a jobboldaliak a ballibet, akkor az is olyan remek szitok szó lenne. Nem mindha a többség (vagy megkockáztatom, hogy te) tudná(d), mit jelent a jobboldal, konzervatív, baloldal, liberális politika fogalmak valódi jelentése

"Minden ballib médium ezzel a hülyeséggel van tele."

- És ki csinálta ezt a hülyeséget? (Gondolom, a vasárnapi zárvatartás eltörléséről beszélsz.

Mellesleg szerintem nem az a Fidesz gyengesége, hogy visszavonta, hanem az, hogy eleve nem merte megkérdezni, hogy akarják-e, pedig elég nagy volt a felzúdulás. Hogy folyamatos Fideszhez köthető botrányok voltak, amivel meg akarták akadályozni ezt a népszavazási kezdeményezést is. (Most is ezt teszik végső soron.) Hogy az elmúlt pár napban mindent mondtak: bevált a vasárnapi zárva tartás, kiterjesztjük a bezárást, állunk elébe a népszavazásnak, rosszindulatú, megosztó kezdeményezést akarunk megelőzni, már régóta folyik hatástanulmány készítés, ami most készült el, és most lett kész a törvényjavaslat, teljesen mindentől függetlenül.

Ez a hazudozás, össze-vissza beszélés mutatja a Fidesz gyengeségét! Mondták, volna azt, hogy hülyék voltunk, hogy belementünk hatástanulmány nélkül, hólyagok, hogy nem vettük figyelembe a nép akaratát, érdekét, Ha lassan is, de belátjuk, hogy tévedtünk, és elnézést kérünk az okozott kellemetlenségekért, különösen azoktól a családoktól, akiket érintettek a boltbezárással kapcsolatos elbocsátások.

[link]

A saját hiba kimondása erkölcsileg sokkal magasabb, mint a ködösítés.

2016. ápr. 14. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!