Ha Bite Zsolt (a krúdys LMBTQ tanár) kimegy a Pride-ra júliusban, akkor el fogják zavarni?
Eddig úgy volt, hogy mindenkit megtűrnek ott, beleértve a kutyafétises-bőrszerkós embereket is (miközben családbarát rendezvényként hirdetik az eseményt), mert ők olyan sokszínű tásaság.
Akkor ebbe a társaságba vajon beleillik a ped... izé, "efebofil" tanár is az elfogadás jegyében?
@20
" Így van, védd csak a pedofil tanár bácsit."
Nem pedofil hanem efebofil, nem tanár bácsi, hanem pedagógus-asszisztens, és nem védem, csak próbálok érvelni a tanárok lejáratása ellen. De legalább a vessző nem volt hazugság a megállapításodból, azért már ez is valami :)
21. Jólvan.
Akkor ,, Így van, próbáld csak meg nem lejáratni a pedagógus aszisztenst, aki kisgyerekek helyett a kamaszokra izgul. ,, Sokkal jobb, nem?:)
Az oktatási rendszer tagja volt? Igen.
Kiskorúval (18 alattival) kefélt? Igen.
Ez bűn? Igen.
LMBTQ tag volt? Igen.
Tehát el kell ítélni? Ha van bennünk egy kis emberség, nem úgy, mint a 21-es libsiben, akkor Igen.
Nem pedofil, hanem hebefil/efebofil, attól függően kinek hol húzódik a határ. Ha már akkora pofával okoskodnak sokan és meg akarnak lincselni valakit, legalább lennének tisztában a pszichológiai részével. Ti semmivel se vagytok különbek innentől kezdve, mint ő. Ez a tipikus "ha valaki gyilkolt akkor őt is meg kell gyilkolni" esete, amivel a "jótevő" maga is eleve gyilkos lesz. Még szerencse, hogy az igazságszolgáltatás nem a hozzátok hasonlóak kezében van.
14 a korhatár, nem is értem akkor minek lett ez felfújva egy 15 évessel. Ráadásul elég sokan kefélgetnek 15 éveseket felnőttként, csak nem egy buborékban kellene élnetek és tudnátok róla. A törvény miatt meg ne az Orbánt szidjátok, EU-ban sok ország szintén 14 év, a maradék is csak 16, ez Európai szokás, semmi köze az Orbánékhoz, csak már megint élvezitek, hogy van valami ami miatt bele lehet rúgni a kormányba, mert ezzel vezetitek le a napi feszkót. Korhatárt emelni tök felesleges, mert ugyanúgy csinálná tovább mindenki akinek ez tetszik, ahogyan most is teszik és tették évtizedekkel ezelőtt is az emberek.
Én nem zavarnám el, de kétségtelen, hogy a hebefil/efebofil embereknél oda kell figyelni, hogy vajon mellette pedofil-e vagy nem.
A kutyafétises dolog alatt nem tudom mire célzol, a zoofíliát nem fogadja el az LMBTQ, legalábbis most még nem, bár már egy jó részük befogadná. Valószínűsítem a hebefília/efebofília is be fog kerülni idővel. Ma már sokkal gyorsabban pörög a társadalom, nem fog kelleni 50 év az ilyenek elfogadásához, mint anno a homoszexualitás esetén.
Hogy ez nekünk jó-e? Nem tudom, de valószínű inkább semleges. Az emberek eddig is csináltak ilyeneket, attól, hogy az LMBTQ elfogadja nem változik semmi, nem lesznek többen, nem lesz divat, aki 15 évesekre gerjedt az régen is olyan volt, ma is, meg az LMBTQ-ba kerül után is olyan lesz. Ezeken csak tipikusan azok pattognak meg rettegnek akik nem képesek a saját életükön kívül másba belelátni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!