Liberálisok mi a véleményetek a Bite Zsolt ügyéről?
Hogy nincs ügy.
Ha ez egy hetero kapcsolat lenne max egy Blikk rövidhír lenne belöle vagy az se.
Politikai vagy emberi szempontból vagy kíváncsi?
Emberileg mélyen elítélem. Politikai szempontból semmit nem követett el, ami elítélendő lenne, legalábbis azok alapján, amit én tudok az ügyről.
(Teszem hozzá a törvényt, ami ezt lehetővé teszi, nem a liberálisok alkották, teljesen felesleges próbálkozás ezt rájuk húzni.)
Csak hogy az egy tanár diák viszony
3! Nem tanár csak iskolában dolgozó pedagógia asszisztens, másrészt sehol sem mondta senki hogy az ö iskolájába járt a gyerek.
De képzeld el ha ez hetero kapcsolat lenne! Lenne belöle egy kirúgás és ennyi.
Gyanús ez a nagy csend a máskor oly buzgó liberálisok most hallgatnak...
Persze lehet nincsen véleményük náluk lehet általánosak az ilyen jellegű viszonyok.
"Csak hogy az egy tanár diák viszony"
Nem, semmilyen hivatalos viszonyban sincsenek, a gyerek nem abba az iskolába jár.
"Bezzeg Szájerről volt nekik"
Szájerrel kapcsolatban nekem az egyetlen negatív észrevételem, hogy asszisztált a homoszexuálisok életét megnehezítő törvényhez.
"természetesen pl Géczyről sem"
Gréczyről miért kellene?
Liberális vagyok, leszbikus, tanár. Szóval eléggé érintenek az ilyen témák.
Az a véleményem, hogy ez az ember undorító módon visszaélt a helyzetével. Szerintem minden tanár-diák kapcsolatnak tiltottnak kellene lenni, állami és iskolai szinten is szigorúan fel kéne lépni ezek ellen. Tök mindegy, hogy heterókról vagy melegekről van szó.
Viszont az ilyen esetek (mármint a korkülönbség) nem egyedülállók, én egy vidéki szakképzőben tanítok, nem ritka itt sem, hogy 15-17 éves lányoknak 30 feletti pasija van. Tiniterhességek, iskolaelhagyás...
"Gyanús ez a nagy csend a máskor oly buzgó liberálisok most hallgatnak..."
Most ezzel mit akarsz bizonyítani???
A konzervesek tipikus taktikája, hogy találnak egy meleget, aki vmi rosszat csinált és akkor már az összes meleget le akarják járatni ezzel. Mivel a legtöbb meleg kb. ugyanolyan arányban normális mint a legtöbb heteró, így statisztikákat nehéz felhozni ellenük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!