Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Bite Zsolt (a krúdys LMBTQ...

Ha Bite Zsolt (a krúdys LMBTQ tanár) kimegy a Pride-ra júliusban, akkor el fogják zavarni?

Figyelt kérdés

Eddig úgy volt, hogy mindenkit megtűrnek ott, beleértve a kutyafétises-bőrszerkós embereket is (miközben családbarát rendezvényként hirdetik az eseményt), mert ők olyan sokszínű tásaság.

Akkor ebbe a társaságba vajon beleillik a ped... izé, "efebofil" tanár is az elfogadás jegyében?

2023. márc. 3. 21:06
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
10: tanár vagy sem, funkcióját tekintve lényegtelen: a diákja felnézett rá, követte őt, útmutatásért fordult hozzá, amivel ez a megrontó féreg viszaélt. Engem nem érdekel, hogy a törvény mit definiál annak, a hétköznapi nyelvezetben a megrontás annyit jelent, hogy valakit szexuálisan tévútra vezet egy olyan felnőtt karakter, akire az illető felnéz. Tipikusan pedofil mentegetés, amikor a törvény betűjére hivatkozva véded be az erkölcstelen féreg ratyit.
2023. márc. 4. 13:15
 12/27 anonim ***** válasza:
73%

"10: tanár vagy sem, funkcióját tekintve lényegtelen"

Jó, hát ennyi erővel beleszámolhatnánk a kőműveseket meg az árokásókat is a tanárok közé, hiszen funkcióját tekintve lényegtelen, hogy nem tanárok.

"Tipikusan pedofil mentegetés, amikor a törvény betűjére hivatkozva véded be az erkölcstelen féreg ratyit."

Hát ha egyszer a törvény védi be, akkor én mit tehetnék ez ellen? Ki vagyok én hogy törvényeket írjak át, mert az nekem nem tetszik? Ne velem vitatkozz, hanem a törvény megalkotójával. Én csak ismertettem veled azt, amit a hatalmon lévő gusztustalanul aljas banda alkotott meg törvényként, a Gyermekvédelem hangzatos címszó égisze alatt. Velük pörlekedj és őket minősítsd, ne engem. Ők vélték úgy és foglalták törvbénybe, hogy az ilyen és ehhez hasonló esetek teljesen rendben vannak.

2023. márc. 4. 15:10
 13/27 anonim ***** válasza:
49%
Nem fogják elzavarni sok baloldali szemében mártír a tanársegéd és a NER áldozata a törvények szerint nem bűncselekmény a tette.A történet morális részével persze nem törődnek.
2023. márc. 4. 15:19
 14/27 anonim ***** válasza:

Szerintem lehet, hogy Bitének tanári végzettsége is van, csak ebben a suliban ped.asszisztensi munkakörben foglalkoztatták - valahol ugyanis írták, hogy egyetemet végzett (lehet tanárként) és lehet, ebből fakad a sok félreértés, de biztosat én sem tudok.

"Ők vélték úgy és foglalták törvénybe, hogy az ilyen és ehhez hasonló esetek teljesen rendben vannak."

Na, ez az! Fejétől bűzlik a hal...

Szerintem fel kellene emelni a korhatárt 18 évre és aki ez alattival szexel, az bűnös. Ennyi!

Viszont szerintem ezt sosem fogják meglépni, mert a magas rangú vezetők között bizonyára akad számos pedofil is, így a törvényekkel tulajdonképpen magukat védik és koránt sem a gyerekeket.

2023. márc. 4. 15:24
 15/27 A kérdező kommentje:
Amúgy rájöttem közben, hogy egyes libtardoknak mi fáj. Azzal,hogy megemlítem, hogy tanár, szerintük máris az összes tanárt pedofilozok ezzel. Magukból indulnak ki, pl amikor egy pedó pap bűneivel a teljes egyházat azonosítják.
2023. márc. 4. 16:01
 16/27 anonim ***** válasza:
22%
#15: Persze, az sose zavarja őket, ha a papokat pedofilozzák, jó vicc mindig ezen szórakozni. De a tanárról nem lehet rosszat szólni.
2023. márc. 4. 16:24
 17/27 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
23%

" Azzal,hogy megemlítem, hogy tanár, szerintük máris az összes tanárt pedofilozok ezzel."

Szerintem az zavarja őket hogy ez nem tanár.

2023. márc. 4. 16:46
 18/27 anonim ***** válasza:
58%
Remélem örökre kitagadják onnan, ha megy is.
2023. márc. 5. 18:43
 19/27 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem ezt a kérdést csak azért írtad ki, hogy rúghass egyet te is a tanárok amúgy is már jól lerombolt ázsiójába.
2023. márc. 5. 18:59
 20/27 anonim ***** válasza:
28%
19. Így van, védd csak a pedofil tanár bácsit. Idióta:)
2023. márc. 5. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!