A baloldal kétszínű? ezt miért nem látják a balosok?
a baloldal szimpatizánsai nem látják hogy a magyar baloldal teljesen kétszínű?
én jobboldali vagyok de erősen szúrja a szemem hogy a baloldal kétszínűségét 1 baloldali SE említi meg! ezért felteszem a kérdést hogy észre veszik e vajon?
kétszínűség:
Egészségügy:
a baloldal szereti az egészségügyet mondani hogy "rossz az egészségügy a fidesz alatt"
és ez igaz is részben! de... a baloldal alatt jó volt? fizetős volt az egészségügy és akkor is hosszú várólisták voltak! én nem látom hogy a baloldal alatt jobb lett volna...
Oktatás:
igen én mint fiatal megtudom erősíteni hogy a fidesz alatt IS borzalmas az oktatás DE a baloldal idején jó volt? iskolákat kellett bezárni és tanárokat rúgtak ki...
Szélsőjobb/nácizmus:
szereti a baloldal felhozni érvként hogy a fidesz alatt a szélsőjobb miket tud megtenni, és pár baloldali szimpatizáns egyenesen lenácizza a mi hazánkat és fasisztázza a fideszt
AZONBAN a szélsőjobb sokkal radikálisabb és veszélyesebb volt a baloldal alatt! és nem, nem csak 2006 ra gondolok! 2007 ben alakult meg a magyar gárda és 2008 ban pedig a betyársereg! és 2008-2009 közt volt a "halálbrigád" bosszúként ölt meg több romát mert 1 tanárt halálra lincseltek a romák (Szögi Lajos volt a neve? asszem)
szóval a baloldal alatt alakult meg a szélsőjobbos csoportok 1 része és az ő kormányzásuk alatt volt a halálbrigád gyilkosság sorozata is!
Államadósság:
szereti a baloldal mondani hogy mekkora az államadósság ami nekem is szúrja a szemem DE néztem statisztikát, és GDP arányosan csökkent a fidesz alatt, míg brutálisan megnőtt a baloldali kormányzás alatt! de valahogy erről is hallgatnak...
Haderő:
a baloldal alatt gyenge volt a magyar hadsereg hiába költött rá sokat (se légi, se szárazföldi erőnk nem volt) viszont a fidesz kormányzás nem hozta ezt helyre, szóval régen a baloldal sokat érvelt azzal hogy "nincs hadseregünk és ez orbán hibája" de most hogy leopard tankok érkeznek és önjáró tüzérség is érkezik (csak szép csendben megjegyzem: a románoknak sincs ennyire modern eszközeik) valamint a legmodernebb harci helikopter vásárlása is napirenden van pletykák szerint, csakúgy mint a grippenek vásárlása! és 24 ben indul a magyar lőszergyár, és van lnyx és gidránunk, most hogy a hadseregünk kezd erős lenni, hallottam olyan "érvet" hogy "orbán ne hadseregre költsön, véd minket a NATO! ez csak pénzkidobás!" most komolyan, a baloldalnak semmise jó? ha orbán nem költ a hadseregre az a baj, ha költ akkor az a baj?
"A fidesz hazudik orba szájba":
igen sokszor látom azt a érvet hogy "hazudik a fidesz" jó igaz! de a baloldal nem?
mikor orosz meg thaiföldi kórházi képeket tettek ki azzal hogy "ez a magyar egészségügy"
meg persze itt van ez is a sok közül:
Szóval kérdezem én, nem veszitek észre hogy akire szavaztok az kétszínű és legalább ugyanolyan rossz ha nem rosszabb mint a fidesz?
szétrohadt szovjet tankjaink voltak és szétrohadt szovjet tüzérségünk, szóval igen határozottan gyengébb volt
egyetértek, mint mondtam a fidesz alatt se jobb az egészségügy de a baloldal alatt se volt jobb, mégis erősen kritizálják a mostani egészségügyet
jó jó értem, de tudod megérvelnéd? lehet hogy a baloldalon elmegy az érvnélküli "orbán rossz, gyurcsány jó" mnetalitás, de én szeretnék látni leírt érveket hogy miért, ha nem nagy kérés ez tőled! ha leírod előre is köszönöm szépen!
mert még folyamatban van! a magyar hadsereg tankjai és tüzérsége a mai modernségét nehogy már összehasonlítsd a gyurcsány időszakéval, de akkor nézzünk meg kutatást hogy a magyar haderő mennyire erős! az oszrákok és horváthok is magunk mögött vannak jóval! vajon gyurcsány időszakába ezek hol voltak?
2020 gazdagái válság, 2020 orosz ukrán háború!
szerintem csoda hogy a forint 380 és nem 500 környékén van! ezt is ved figyelembe
#16 Több mint egy éve Orbán bekajáltatta a néppel, hogy ó semmi gond, a szerződést már alá is írta a Petike az olcsó gázról egészen 2035-ig. Mivel is nyertek választást? Hogy marad a rezsicsökkentés. Szo-szo, részben maradt amit megfizetsz a limit felett duplán. Tavaly előtt novemberben bevezették az árstopot, most már úgy adják elő hogy a szankciók miatt kellett holott akkor még háború sem volt. Annak idején nagyon rázták a rongyot a melegek ellen, erre kiderül magát az alaptörvény is egy narkós homokos írta akit 30 évig rejtegetett a párt a legfelső vezetésben. Tavaly nyáron a Viktor mondott olyat a rádióban, hogy nincs itt a béremelések ideje, a következő héten meg a sajátját duplázta milliókkal.
Soroljam még tovább? Az egybites 🟠🐑 meg simán bekajált mindent, egyik héten ezt a másik héten meg az ellekezőjét.
"a baloldal alatt jó volt? fizetős volt az egészségügy és akkor is hosszú várólisták voltak! én nem látom hogy a baloldal alatt jobb lett volna..."
És azért szavazzátok meg 2/3-dal a főnit, hogy ez ellen ne tegyen semmit? És még büszkék is vagytok rá? :D
"DE néztem statisztikát, és GDP arányosan csökkent a fidesz alatt, míg brutálisan megnőtt a baloldali kormányzás alatt! de valahogy erről is hallgatnak..."
Aztán ismét nőtt és most magasabb mint korábban.
"igen sokszor látom azt a érvet hogy "hazudik a fidesz" jó igaz! de a baloldal nem?"
Nem érzed, hogy más a tétje ellenzékből hazudni, mint 12 évet egyhuzamban kormányról? :D
Ha nektek ez jó, hajrá, én támogatlak titeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!