A Baloldal ennyire kétszínű lenne?
Undorítónak tartom azt ahogy a Jobbikot kezeli az ellenzék. Pár éve még cigányoztak, zsidóztak, Gyurcsányt bitófára követelték most meg együtt haverkodnak és együtt mondják, hogy nem is úgy volt.
Értem én, hogy kellettek mert sok szavazójuk van , de ez így elvtelen, gerinctelen és sok szavazót vesztettek vele, köztük engem is és jó pár embert ismerősi körömből.
Szélsőjobbosok már kiváltak a Jobbikból, a Mi Hazánkban keresd őket.
"1 náci karlendítés történik"
Kik is mondogatják a sorosösztöndíjas, büszke KISZtitkárról, hogy rég vót, nem is számít?
Inkább térdre csuhás!
Boldog Karácsonyt!
Csak hogy nem Mi Hazánkos csinálta a karlendítést, hanem az összerogyás egyik tagja 😉
Hagyjuk már ezt a dolgot, hogy kiváltak, igen akik felvállalták nyíltan azok mentek, akik meg sunyik és tovább akarták a tuti lóvét maradtak és előadják, hogy az csak vicc volt anno, hogy zsidózáson röhögtek (pl. Jakab) , karlendítés meg csak poén volt vagy integetés.
Ezt aki beveszi az nem szavazóképes állampolgár.
Mirkocszki átment volna a Mi Hazánkba?
Meg Biró László is?
Meg Jakab söfőrje is?
Meg Sneider felesége is?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!