Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azt hogyan kell értelmezni,...

Azt hogyan kell értelmezni, hogy Orbán Viktor és családi-baráti köre a billiós vagyonnal a hátuk mögött egy "maroknyi lázadó"?

Figyelt kérdés

Ezt mondta Viktor: "Tizenöt éve harcolunk. Egy maroknyi magyar lázadó egy birodalom ellen."

Én úgy tudom, hogy se 1848-ban, se 1956-ban nem ezermilliárdos oligarchák harcoltak maroknyian az ellenséges csapatok ellen, hanem olyan, akiknek ruhájuk sem volt rendes. Bár igaz, hogy akkor még az oroszok voltak az ellenség, Brüsszel ezek szerint a lázadóit is jól tartja.

ma 08:53
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Nekem máig ez a magyar politika egyik rákfenéje, ahogy ez a rohadék kommunikál. Mindent ellopott magának és a körének, amit lehetett, megteremtette a jogi hátteret, hogy a lopás a magyar törvényeknek megfelelően legalizált legyen -ettől, még állami vagyon és tőke került magánkézbe-. És annak ellenére, hogy a teljes államaparátus az övé, mindenestül, ma is úgy kommunikál, hogy ő a sértett. Mikor az egész magyar államot, pontosan ő erőszakolta meg. Mintha egy megerőszakoló, gyilkos kérné ki magának azt, hogy őt bűncselekménnyel vádolják.
ma 08:59
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

Azt hogyan kell értelmezni, hogy Orbán Viktor és családi-baráti köre a billiós vagyonnal a hátuk mögött ???

Kinek és mekkora vagyona van?

Ezer milliárd, tízezer milliárd??

Értelmezhetetlen ez az egész.

ma 09:13
 3/6 A kérdező kommentje:

#1 Van valami régi mondás, nem tudom, ki mondta:

"Ha nem tudsz legyőzni valamit, állj az élére!"

Szerintem pont ezt csinálják. Aki nem 8 általánost végzett, Tv2-n meg Origón szocializált elbutított tróger, annak a töke teli van azzal, hogy itthon képtelenség előre jutni, a 20 éve beígért polgári, európai életszínvonal csak az elit számára valósult meg (de nekik nagyon), mindenki más meg küszködik és az uniós átlagbért 50-ből 1 ember keresi meg.

Erre mit csinál? Megteszi saját magát az elnyomottak közül egynek, és harcot hirdet a globalisták meg a nagytőke ellen az ingatlanmágnás Trumppal meg a világ leggazdagabb emberével, Elon Muskkal az oldalán. És akkor ők vezetnek minket az elit ellen, akik hát nyilván nem ők, hanem a láthatatlan háttérhatalmak és hálózatok.

ma 09:15
 4/6 A kérdező kommentje:

#2 persze hogy az, mert már nyomon követhetetlen az obszcén mértékű országrablás. De azért van néhány támpont.

Mészáros/Orbán az ország leggazdagabb ember, vagyona 1000+ milliárdos 2024-ben. Ez senki nem tagadja, ők sem.

Tiborcz "csak" 15-ik ezen a listán, övé fél Budapest. Ezt sem tagadták, még Deák Dani sem.

Orbán Hatvanpusztán épít magának uradalmat, ami az apja nevén van. Ezt sem tagadják ők maguk sem.

De azért ők a lázadók, akik mindannyiunk helyett is lázadnak.

ma 09:19
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

4# te lennél ott, te ugyanígy gazdag lennél...

Te láttál már Európában szegény vezető politikust???

ma 10:21
 6/6 A kérdező kommentje:
#5 nem, de ahhoz képest, hogy az EU legszegényebb országa vagyunk mégis nálunk élnek a leggazdagabb politikusok. Eredj vissza a Tv2 elé, ne itt idegeld a jónépet birka.
ma 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!