"soron kívül" miért oltatta be magát az ellenzéki polgármester Covidra, amikor ők az oltás ellen kampányolnak. Nem kétszínűség ez?
Figyelt kérdés
Bort iszik, vizet prédikál...2021. jan. 28. 07:35
1/24 anonim válasza:
Engem nem izgat. A lényeg hogy nejem ne jusson vakcina.
3/24 Koplárovics Béci válasza:
Melyik ellenzéki párt kampányol az oltás ellen? Csak mert a Momentum például pénzt is adna azoknak, akik beoltatják magukat. Vagy a nagy "összefogás" már most is inkább "széthúzás" lenne?
4/24 Fsms válasza:
Gyöngyösi polgármester hibázott, amit később elismert.
Az ellenzék nem kampányol az oltás ellen. Összesen az átláthatóságot keresi , oltási terv , engedélyek, etc. Ami teljesen rendjén van.
A momentum még 100.000 HUF t is javasolt, ami ezen a fórumon is nagy vitát váltott ki.
5/24 anonim válasza:
Beijedt, hogy oltás nélkül nem járhat meleg orgiákra Szájerrel :D
6/24 anonim válasza:
Az ellenzék nem kampányol az oltás ellen, ezt csak a kormány állítja róluk, de kamu az egész. Nézz utána jobban a dolgoknak. Budapest például kifejezetten oltásra buzdító kampányt indít.
7/24 anonim válasza:
Pont leszarom ki miért olyan hülye, hogy beoltatja magát, csak engem hagyjanak ki belőle.
8/24 anonim válasza:
Sehol nem hallottam hogy az ellenzék az oltás ellen kampányolna. Max az oltásbeszerzéssel kapcsolatos fideszmutyik ellen.
9/24 anonim válasza:
Kérdésnek álcázott hazugság. Az ellenzék nem kampányol az oltás ellen.
10/24 anonim válasza:
Akkor vegyük sorjában. Az ellenzék nem kampányol az oltás ellen. Még a legnagyobb ellenzéki, Gyurcsány Ferenc is azt mondja, hogy ellenőrizetlen Vakcinával ne oltsanak senkit. Ha a kínai vakcinára azt mondja az európai Gyógyszer Ügynökség, hogy jó, akkor én is beoltatom magam. Arról senki nem beszél, hogy ebből a kevés vakcinából is kidobásra kerül, mert még az "oltakozást" se tudják megszervezni. A gyöngyösi polgármester ott volt, mert ott volt a helye, a szervezők látták, hogy megint (!) gond lesz, ugyanis mindig vannak, akik az utolsó pillanatban mégsem kérik az oltást, vagy meg sem jelennek. Volt fölös vakcina, beoltották a polgármestert. Én ezen nem akadnék ki.Oltsanak mindenkit! Például engem, mert az első nap jelentkeztem, de két semmit mondó emailon kívül semmit nem kaptam. Elmúltam 60 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!