Azon miért nem háborodik fel a magyar társadalom mikor papok rontanak meg gyerekeket és gyakorlatilag büntetlenül tehetik?
Félre ne értsétek amit az a tanár tett,bár nem büntetőjogi kategória de nagyon gáz.
Viszont azzal mi van mikor papok rontanak meg kisgyerekeket és vannak fideszesek akik ígyis védik őket,ja és a szektájuk a mi adónkból tud tovább üzemelni
Szerinted hány ember vagyok én?
Miért beszélsz rólam többesszámban?
Én személyesen bűnnek tartok minden gyerek ellen bűncselekményt, az egyházon belül látszik, hogy ez rendszerszintű.
A kérdésem, hogy te kevésbé tardod-e bűnnek, az egyházon belüli pedofiliát?!
34 sohasem tusolják el, újabb balliberális demagóg hazugság.
Miért kell ennyire ostobának, agyatlannak és gerinctelennek lennetek?
Amúgy a színészek eltusolják egymás közt, mert jóba vannak a politikusokkal.
34 Fogyatékos vagy?
Leírtam, hogy bűn
nem mentegettem sehol
Ezután kérdezel?
38- szerintem te az átlagos mérce szerint vagy az.
37 komolyan perintfalvi ritával jössz? mintha a másodikos Pistikével vitatkoznál az atomfizikáról.
Amiket linkeltél, azok az esetek, amikor elővették, elítélték, felmentették, kirúgták.
Tehát nem eltusolták
Eltusolták = nem tudsz róla.
Szellemi kapacitás 0?
Amúgy amikor alaptalan vád után felmentő ítélet születik, azt már elfelejti megírni a balos sajtó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!