Azon miért nem háborodik fel a magyar társadalom mikor papok rontanak meg gyerekeket és gyakorlatilag büntetlenül tehetik?
Félre ne értsétek amit az a tanár tett,bár nem büntetőjogi kategória de nagyon gáz.
Viszont azzal mi van mikor papok rontanak meg kisgyerekeket és vannak fideszesek akik ígyis védik őket,ja és a szektájuk a mi adónkból tud tovább üzemelni
Én a papokon is fel vagy háborodva már régóta.
De mondjuk én nem vagyok fidesz-tálib retardjobber.
Fidesz-tálib retardjobberektől meg ne várj következetességet.
A szó jelentését sem ismerik, a moralitásuk és erkölcsiségük szelektív, a kétszínűség és a köpönyegforgatás az esszenciájuk.
Igazi aljanép.
"A szó jelentését sem ismerik, a moralitásuk és erkölcsiségük szelektív, a
kétszínűség és a köpönyegforgatás az esszenciájuk.
Igazi aljanép"
Szó szerinti leírása a balliberális egybites "értelmiségnek". Tipikus példája, amikor valaki magára ismerve, agykapacitás nélkül a saját lényegét kivetíti a világra. Végtelenül szánalmas az ilyen "ember".
16-os, a pedofilia, bűncselekmény, akárki is csinálja -már, ha a törvény tiltja, mert nálunk úgy látszik, még tiltva sincs-, viszont az egyházban ez rendszerszintű és a politikai összefonódása meg megkérdőjelezhetetlen.
Politikusok bújtatnak és segitenek pedofil papokat.
18as, nem én arra gondolok, hogy próbálod elbagatelizálni az egyházi pedofilát. Arra gondolok, hogy az, ami az egyházban, a keresztény egyházban történik, azt próbálod mosdatni azzal, amit egy idióta barom csinált.
És erre gondolok egészen pontosan:
https://www.youtube.com/watch?v=7alFdfkcUIE
nem a magyar ellenzék az, amire én gondolok, hanem a fenti hirek sokasága, amire én gondolok és, hogy ezt próbáljátok elbagatelizálni
"viszont az egyházban ez rendszerszintű"
Igen és a pedofilok tudatosan papnak mennek mind, felvételi követelmény... Az egyház nyilván védi magát, nem hiszem hogy érdekük ez a "rendszer". A pedofil papok súlyos kárt tesznek a presztizsukben, mert minden egyes esetről ami az egész vilagon történik 100 ezer pap közül eggyel, külön lehoznak vagy 800 ezer cikket.
Alapból a mostani papnál liberalisabbat el sem tudok képzelni, maximalisan kimeriti a lehetőségeit hogy megfeleljen, de ez se elég nektek, csak ha felszámolnák végleg az egyházat, az viszont nem fog megtörténi akármennyit sikítoztok. A katolikus egyház akkor is állni fog, amikor a neomarxista ideologiarol már hírből sem emlékeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!