Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most akkor mennyi lesz a...

Most akkor mennyi lesz a minimálbér?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy lesz adóváltozás, de nem értek ehhez, csak mindenki azt mondja, hogy kevesebb lesz a minimálbér. Egyedül élek , és 70 000 ft-ból sem könnyű kijönni, mire kifizetem a számlákat. Most még ennél is kevesebbet fogok keresni?
2010. okt. 5. 13:32
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Áruld mer el, hogy honnan tudod azt, hogy minden ennyire szép és jó lesz? Talán ott vagy a törvény hozók között? Ez is csak (kormány védő) találgatás. Amúgy minek írsz? Mondtam, hogy ilyen alpári majmokkal nem kívánok társalogni, akik nem képesek normális hangnemben írni, csak hülyézni mindenkit. Okos vagy, ülj előre!

Tudod amilyen az adjon isten olyan a fogadj isten!

(Ne írj többet, mert ugye én vagyok a sötét, miközben te még kulturáltan sem tudsz társalogni. Ilyen emberekre nem vagyok kíváncsi!Ne minősítsd magad többet, elég volt belőled()

2010. okt. 5. 14:54
 22/25 anonim ***** válasza:
33%

jaj anyám, még jó hogy nem fáj a hülyeség, az előbb is írtam hogy nem vagyok fideszes, avygis nem védem a kormányt, másodsorban azért tudok dolgokat mert utánanézek nem csak a buszmegállóban hallott dolgokat terjesztem, a bunkó pedig nem én vagyok...

na de ha neked ettől jobb, akkor az lesz, hogy 30ezer forintot fogsz hazavinni, és éhenhalsz, tessék, "csá!"

2010. okt. 5. 15:02
 23/25 A kérdező kommentje:
Pofám leszakad az ilyen bunkó emberektől, akik tudnának normálisan is írni (mint ahogy az utolsó komment elején ), valahogy mégsem bírják ki személyeskedés nélkül. Baromira ismersz engem, és tudod, hogy én még mire vihetem az életben. Amúgy 60 000 ft-ból fizeted egyedül a lakást és csak magadra számíthatsz? Mert általában az osszák az okosságot, hogy ennyiből meg lehet élni, akik mögött ott van anyuci, apuci vagy esetleg van párjuk! Ez esetben valószínű, hogy nem 60 000 ft-ből élsz. Aki egyedül él és ennyit keres,nincs egyéb kiegészítő mellékes, az sosem mondaná, hogy meg van minden amire szükség van. Az meg, hogy ki oszt kit, tudod erre írtam, hogy olyan az adjon isten....valószínű nem én én kezdtem személyeskedni.
2010. okt. 5. 15:04
 24/25 A kérdező kommentje:
Nem te vagy a bunkó? :D Azt pics@ :D Hát akkor valószínű, hogy én írtam , hogy te emennyire sötét vagy. Még egyszer írom, hogy olyan az adjon isten stb. stb. Ugye tudod, hogy ez mit jelent? Nézz utána, akkor megérted. Én pedig nem terjesztek semmi hülyeséget, csak kérdezek, aztán ha valaki bunkózik, azzal nehogy már kedvesen beszéljek!
2010. okt. 5. 15:07
 25/25 A kérdező kommentje:
De akkor mivel még csak tervbe van ez az egész, te pont olyan hülyeséget beszélsz, mint amit én kérdezek. Mert az se biztos, hogy ezt bevezetik, de az se biztos, hogy majd tele leszünk támogatással!
2010. okt. 5. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!