Most akkor mennyi lesz a minimálbér?
Áruld mer el, hogy honnan tudod azt, hogy minden ennyire szép és jó lesz? Talán ott vagy a törvény hozók között? Ez is csak (kormány védő) találgatás. Amúgy minek írsz? Mondtam, hogy ilyen alpári majmokkal nem kívánok társalogni, akik nem képesek normális hangnemben írni, csak hülyézni mindenkit. Okos vagy, ülj előre!
Tudod amilyen az adjon isten olyan a fogadj isten!
(Ne írj többet, mert ugye én vagyok a sötét, miközben te még kulturáltan sem tudsz társalogni. Ilyen emberekre nem vagyok kíváncsi!Ne minősítsd magad többet, elég volt belőled()
jaj anyám, még jó hogy nem fáj a hülyeség, az előbb is írtam hogy nem vagyok fideszes, avygis nem védem a kormányt, másodsorban azért tudok dolgokat mert utánanézek nem csak a buszmegállóban hallott dolgokat terjesztem, a bunkó pedig nem én vagyok...
na de ha neked ettől jobb, akkor az lesz, hogy 30ezer forintot fogsz hazavinni, és éhenhalsz, tessék, "csá!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!