Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most akkor mennyi lesz a...

Most akkor mennyi lesz a minimálbér?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy lesz adóváltozás, de nem értek ehhez, csak mindenki azt mondja, hogy kevesebb lesz a minimálbér. Egyedül élek , és 70 000 ft-ból sem könnyű kijönni, mire kifizetem a számlákat. Most még ennél is kevesebbet fogok keresni?
2010. okt. 5. 13:32
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
48%
fűtéstámogatásról hallottál már? esetleg kajajegyről, vagy ilyesmiről? a tankönyvtámogatás csak egy példa.
2010. okt. 5. 14:05
 12/25 anonim ***** válasza:

hát ha minden igaz akkor a 73500 forintból 49500 forintot fog kikapni az aki minimálbért kap.Én sajnos beleesek ebbe így csökken a fizetésem és nem tudom hogy fogok megélni.

Majd elmegyek lopni mint a kisebbség mert más választásom nem lesz!!

2010. okt. 5. 14:10
 13/25 anonim ***** válasza:
48%
hogy számoltad ki azt a 49500-at?
2010. okt. 5. 14:13
 14/25 A kérdező kommentje:
Igen hallottam, de gondolom kajajegyből nem tudok venni csízmát és kabátot, ha jön a tél. Az a 10 000 - esetleg 15 000 ft nekem sokat számít. Félre értés ne essék, nincsenek nagy igényeim, eddig is évekig elhordtam egy cipőt (százszor ragasztottam újra, de az is feladja a "harcot" egy idő után) Egy biztos, ha ezt bevezeti a kormány, én az életbe nem szavazok rájuk. Aki meg esetleg jönne kötekedni, hogy miért is mondok ilyet, annak javaslom, hogy éljen olyan "gazdagon" mint én. Mint mondtam, nekem ez a pénz is sokat számítana. Tehát bízom benne, hogy ezt nem vezetik be!
2010. okt. 5. 14:22
 15/25 A kérdező kommentje:
Van olyan ismerősöm, aki jóval többet keres mint én, ezért csak gúnyolódik és röhög, hogy neki ez milyen jó lesz, ha bevezetik, ezért isteníti most a kormányt. Igen, neki biztos nagyon jó lesz. Komolyan nem is zavarna, hogy többet keressen az, aki eddig se volt csóró, de az valahogy nem jön be, hogy aki eddig is épp hogy megélt, attól vegyenek el.
2010. okt. 5. 14:25
 16/25 anonim ***** válasza:
33%

14:22 ne haragudj de tényleg enynire sötét vagy? aki kajajegyet kap az nem azért kapja, hogy mégtöbbet zabáljon, hanem hogy a készpénzért pont hogy jobban tudja költeni minden másra, mivel kaját ugyebár úgyis vesz az ember.

ugyanannyi, vagy még több vagyonod marad, a támogatások miatt.

nem vagyok fideszes, de ennyi logikád lehetne...

2010. okt. 5. 14:27
 17/25 A kérdező kommentje:
"eddig is évekig elhordtam egy cipőt" ez nálad mi a l.ófaszt jelent? Eddig sem éltem fényesen, és a kajajegyből most is csak meleg ételt lehet venni. Ha olajat, lisztet, cukrot akart venni tesóm, akkor bele kötött a pénztáros, hogy ez egyik sem meleg étel, így ki kellett fizetni kp-ban. K.urvára nem érdekel, hogy fideszes vagy-e vagy sem. Neked biztos minden oké lenne, ha ez a változás bekövetkezne,azért van ilyen nagy p.ofád. Te értelmiségi , inkább ne írjál többet, mert bunk.ó emberekkel nem tárgyalok. Csá
2010. okt. 5. 14:35
 18/25 A kérdező kommentje:

"még több vagyonod marad"

vicc vagy a köbön!

2010. okt. 5. 14:41
 19/25 A kérdező kommentje:
A kajajegyet eddig sem adta át a dolgozóinak a kedves vállalkozó (erről csak ennyit)
2010. okt. 5. 14:46
 20/25 anonim ***** válasza:
51%

14:35 csodálkozol, hogy nem vitted többre?? pláne iylen hozzáállással? a kajajegy is csak egy példa, nyilván nem csak melegkajajegy lesz majd, amit egyébként most fognak megszüntetni. Kibővülnek a támogatások, amit a gazdagok nem kapnak meg, te meg igen, sőt még többet is mint amennyit levonnak az adódból, ergo te valamivel többet fogsz összességében hosszú távon keresni, míg egy nálad gazdagabb kevesebbet.

Az, hogy nicnsen gyereked, tökmindegy, hiszen az utánuk járó pótlékot úgyis rájuk költenéd, nem pedig magadra, ugyebár...

nos megmondhatod annak a gazdag ismerősödnek, hogy ő abból a támogatásból nem fog részesülni amiből te bőven.

én egyébként 60000 ezer forintból élek havonta, mégis megvan midnen amire szükségem van, nem vagyok értelmiségi (egyelőre)

úgyhogy engem ne osszál ha oylan hülye vagy mint a s*gg

2010. okt. 5. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!