Most akkor mennyi lesz a minimálbér?
hát ha minden igaz akkor a 73500 forintból 49500 forintot fog kikapni az aki minimálbért kap.Én sajnos beleesek ebbe így csökken a fizetésem és nem tudom hogy fogok megélni.
Majd elmegyek lopni mint a kisebbség mert más választásom nem lesz!!
14:22 ne haragudj de tényleg enynire sötét vagy? aki kajajegyet kap az nem azért kapja, hogy mégtöbbet zabáljon, hanem hogy a készpénzért pont hogy jobban tudja költeni minden másra, mivel kaját ugyebár úgyis vesz az ember.
ugyanannyi, vagy még több vagyonod marad, a támogatások miatt.
nem vagyok fideszes, de ennyi logikád lehetne...
"még több vagyonod marad"
vicc vagy a köbön!
14:35 csodálkozol, hogy nem vitted többre?? pláne iylen hozzáállással? a kajajegy is csak egy példa, nyilván nem csak melegkajajegy lesz majd, amit egyébként most fognak megszüntetni. Kibővülnek a támogatások, amit a gazdagok nem kapnak meg, te meg igen, sőt még többet is mint amennyit levonnak az adódból, ergo te valamivel többet fogsz összességében hosszú távon keresni, míg egy nálad gazdagabb kevesebbet.
Az, hogy nicnsen gyereked, tökmindegy, hiszen az utánuk járó pótlékot úgyis rájuk költenéd, nem pedig magadra, ugyebár...
nos megmondhatod annak a gazdag ismerősödnek, hogy ő abból a támogatásból nem fog részesülni amiből te bőven.
én egyébként 60000 ezer forintból élek havonta, mégis megvan midnen amire szükségem van, nem vagyok értelmiségi (egyelőre)
úgyhogy engem ne osszál ha oylan hülye vagy mint a s*gg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!