Most akkor mennyi lesz a minimálbér?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy lesz adóváltozás, de nem értek ehhez, csak mindenki azt mondja, hogy kevesebb lesz a minimálbér. Egyedül élek , és 70 000 ft-ból sem könnyű kijönni, mire kifizetem a számlákat. Most még ennél is kevesebbet fogok keresni?2010. okt. 5. 13:32
2/25 anonim válasza:
Nem keresel kevesebbet, de kevesebb pénzed marad az adóváltozás miatt.
3/25 A kérdező kommentje:
Az nagyon jó lesz. Miért nem gondol a kormány az ilyen csórókra is mint én?
Most olvasgattam itt, és van egy ehhez hasonló kérdés, ott azt írják, hogy tankönyv támogatást kapnak, akik hiányzik majd a különbözet, de akinek nincs gyereke azzal mi van? Ott írják, hogy a minimálbéresek elisszák úgyis csak a pénzt és játékgépbe dobják, hát nem tudom, hogy az illető viccnek szánta-e, de ez még annak is rossz.
2010. okt. 5. 13:41
4/25 A kérdező kommentje:
*akiknek
Értem, köszönöm a választ.
2010. okt. 5. 13:42
5/25 anonim válasza:
a munkáltatód viszont jobban fog járni, mert kevesebbet kell adóznia utánad. ha nem túl begyöpösödött, akkor tudsz vele beszélni, hogy emelje annyival a fizetésed, hogy te se és ő se járjon rosszabbul. de még ne aggódj, mert egyelőre beszélnek, tervezik ezt az egészet és a részleteit. nem biztos, hogy egyből bevezetik.
6/25 anonim válasza:
"Most olvasgattam itt, és van egy ehhez hasonló kérdés, ott azt írják, hogy tankönyv támogatást kapnak, akik hiányzik majd a különbözet, de akinek nincs gyereke azzal mi van? "
Én is épp ebben járok. Ez jó nagy kicseszés a néppel. Csodálom, hogy még nem lázadtak fel a fidesz ellen.
7/25 anonim válasza:
akinek nincs gyereke, annak nem kell eltartania csak magát, ezen a részén nem háborodnék fel, hogy támogatják a családosokat. előbb utóbb mindenki családos lesz, vagy abban nőtt fel és ez az az időszak, amikor igazán szükség van anyagi támogatásra, főként ha a tanulás a tét.
8/25 A kérdező kommentje:
Én akkor reménykedem benne, hogy ezt nem vezetik be. A sz.emét vállalkozók (akiket én ismerek) baromi gazdagok így is, miért őket kell segíteni? Hát igen, ez ellen ha nem lesz semmi "lázadás", akkor azt kell gondolnom, hogy kevés a minimálbéres ebben az országban, a többség jól el van eresztve, tehát az elmúlt évek alatt sem ment olyan rosszul a többségnek.
2010. okt. 5. 13:53
9/25 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nincs probléma azzal, hogy támogatják a családos embereket. De akik a törvényeket hozzák, azok ki tudnának jönni kb. 60 000 ft-ból egy hónapig? Ha ennyi lesz a fizum, akkor kifizetem a számlákat, aztán éhezek, mert nem marad pénzem. Nem baj, a lakást ki tudjam fizetni az a fontos, de legalább melegben leszek. Majd jól éhen döglöm.
2010. okt. 5. 13:55
10/25 anonim válasza:
Én is ugyanabban a cipőben járok mint te.Reménykedve várom a fejleményeket.Mást úgy se tudok tenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!