Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hisztiznek itt annyian,...

Miért hisztiznek itt annyian, hogy nyugatra távoznak?

Figyelt kérdés
2010. okt. 3. 23:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
69%
Nekem az fáj ebben az egészben, hogy ezt a maroknyi kis országunkat,ahol már gyerekek és felnőttek is éheznek, Ahol már annyi elkeseredett ember él, nem törődik vele senki. Rengeteg a családi dráma, az öldöklés, rablás, fosztogatás, betörés, és miért? Az életben maradásért? Ez a magyarázata a pénzhez jutás, hogy kenyér kerüljön valamiből az asztalra.Majd jön a tél és meglehet nézni, hány szegény ember fog meghalni, hány szegény családnak a gyermekei fagyoskodik, mert az energia árak az égben vannak. Szégyen és gyalázat, hogy 10 millió Magyar ember ezt érdemli. A nyugdijasok, akik évekig dolgoztak kilövik a szemüket 40-50 ezer forinttal, még gyógyszerre sem elég,nemhogy ennivalóra, fűtésre, villanyszámlára. Nagyon jó lenne, hogy egyszer nem vernék át ezt a szerencsétlen Magyar népet, és tennének az ország jobbá válásáért.
2010. okt. 4. 01:29
 12/19 jujube válasza:
36%

Azert, mert élhetetlen Magyarorszag.

Igazsagtalansag igazsagtalansag hatan, es a joerzesu embereknek ez nem felel meg.

Nyilvan itt nagyon sokan vannak 20 ev alattiak, akik osztjak a sajat meglatasaikat, csak mivel meg soha az eletben nem kellett magukat fenntartaniuk, es a sajat csaladjukat eltartani, igy ezert nezik mas perspektivabol.

Nehez megoldani az eletedet az adott lehetosegekbol, ha nem csak csoki meg rago kell, meg a buli...

2010. okt. 4. 02:23
 13/19 anonim ***** válasza:
Aha. Ha meg kimész ott adnak segélyt.
2010. okt. 4. 06:46
 14/19 anonim ***** válasza:
46%

Élhetetlen és aránytalanul drága Magyarország! A bérek meg nevetségesek.Talán a fűtésszámla kijön belőle.Én is csak azért habozok,mert kevés a pénzem rá,anélkül meg nem akarok+gyereket sajnálom kiszakítani a környezetéből.

De nem sok választ el....

2010. okt. 4. 07:41
 15/19 anonim ***** válasza:
43%

Ha egy kicsit több pénzem lenne én is kimennék.De ha bele gondolunk eléggé elszomorító, hogy az embernek el kell hagynia a hazáját ha nem akar éhen halni.

Több mint fél éve nincs munkám.Pedig fiatal vagyok, van iskolám is.Bárhova elmennék már csak legyen munkám.

2010. okt. 4. 07:53
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Légy nyugodt a fideszes képviselőknek kettő is van, és ez a minimum. A magyar szavazók megteremtették azt a jóléti társadalmat (önmaguknak) melyet még senkinek sem sikerült a világon. Itt annyira magasak a bérek, mint sehol másutt, épp csak nekünk nem jut belőle. :)
2010. okt. 4. 08:38
 17/19 anonim ***** válasza:

Szörnyű hogy idáig süllyedt a magyarság! Ilyen hozzászólások után nehéz mit mondanom saját hazádat becsmérled???? Talán nem kellet volna komcsikra vagy a zsidó-libsikre szavazni!

Hazádnak rendületlenűl

Légy híve, oh magyar,

Bölcsőd az s majdan sírod is,

Mely ápol s eltakar.

A nagy világon e kívűl

Nincsen számodra hely;

Áldjon vagy verjen sors keze:

Itt élned, halnod kell.

Ezen gondolkozzatok el!

2010. okt. 4. 15:26
 18/19 anonim ***** válasza:
61%
sztem nem csak Kádárizmus vagy globalizmus vagy ökofasizmus van! Mindenki a maga sorsának kovácsa!
2010. okt. 4. 16:03
 19/19 jujube válasza:
61%

A válasz megírásának időpontja: ma 15:26

hat te sem vagy magadnal...

Majd ha a hazam hu lesz hozzam, es gondoskodik rolam, meg a szeretteimrol, akkor en is hu leszek hozza.

Azert a sajat sorsomat hadd ne rontsam csak azert, mert erre a szent helyre szulettem.

Buszke magyar vagyok, de mashol.

2010. okt. 4. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!