Miért hisztiznek itt annyian, hogy nyugatra távoznak?
Azert, mert élhetetlen Magyarorszag.
Igazsagtalansag igazsagtalansag hatan, es a joerzesu embereknek ez nem felel meg.
Nyilvan itt nagyon sokan vannak 20 ev alattiak, akik osztjak a sajat meglatasaikat, csak mivel meg soha az eletben nem kellett magukat fenntartaniuk, es a sajat csaladjukat eltartani, igy ezert nezik mas perspektivabol.
Nehez megoldani az eletedet az adott lehetosegekbol, ha nem csak csoki meg rago kell, meg a buli...
Élhetetlen és aránytalanul drága Magyarország! A bérek meg nevetségesek.Talán a fűtésszámla kijön belőle.Én is csak azért habozok,mert kevés a pénzem rá,anélkül meg nem akarok+gyereket sajnálom kiszakítani a környezetéből.
De nem sok választ el....
Ha egy kicsit több pénzem lenne én is kimennék.De ha bele gondolunk eléggé elszomorító, hogy az embernek el kell hagynia a hazáját ha nem akar éhen halni.
Több mint fél éve nincs munkám.Pedig fiatal vagyok, van iskolám is.Bárhova elmennék már csak legyen munkám.
Szörnyű hogy idáig süllyedt a magyarság! Ilyen hozzászólások után nehéz mit mondanom saját hazádat becsmérled???? Talán nem kellet volna komcsikra vagy a zsidó-libsikre szavazni!
Hazádnak rendületlenűl
Légy híve, oh magyar,
Bölcsőd az s majdan sírod is,
Mely ápol s eltakar.
A nagy világon e kívűl
Nincsen számodra hely;
Áldjon vagy verjen sors keze:
Itt élned, halnod kell.
Ezen gondolkozzatok el!
A válasz megírásának időpontja: ma 15:26
hat te sem vagy magadnal...
Majd ha a hazam hu lesz hozzam, es gondoskodik rolam, meg a szeretteimrol, akkor en is hu leszek hozza.
Azert a sajat sorsomat hadd ne rontsam csak azert, mert erre a szent helyre szulettem.
Buszke magyar vagyok, de mashol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!