Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Kádár-rendszer alatt lehetsé...

A Kádár-rendszer alatt lehetséges lett volna az, hogy valaki szerez valahogy egy légballont és repülve átszökik Nyugatra?

Figyelt kérdés
2010. jún. 30. 21:06
 1/7 anonim ***** válasza:
58%
Keletnémetek megcsinálták.
2010. jún. 30. 21:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg lelőtték volna.
2010. jún. 30. 21:11
 3/7 anonim ***** válasza:
85%

Nem lőttek le mindenkit, csak akit letudtak.

Ezt azért nézd meg és ha érdekel keress rá.

[link]

Ez a srác a legvéresebb szocializmus alatt berepült a szovjet légtérbe és leszállt a Vörös téren.

Két napig nem merték bemondani a médiában.

2010. jún. 30. 21:31
 4/7 A kérdező kommentje:

"Valószínűleg lelőtték volna."

Hmm, talán ha éjszaka megy, és semmilyen lámpa nincs a ballonon akkor talán sikerül. A radaron nem látszik.

2010. jún. 30. 21:31
 5/7 A kérdező kommentje:
Ez a Rust gyerek nemsemmi volt. :D Köszi a linket, rákerestem. Érdekes egy sztori.
2010. jún. 30. 21:39
 6/7 anonim ***** válasza:
75%
Egy rokonom a kecskédi repülőtérről indult egy összeeszkábált géppel. Jugoszlávia fele akart Olaszországnak menni. A határt eltévesztette és még Magyarországon leszállt. nem rúgták annyira s@ggbe, mint gondolta. Utána 81-be sikerült elmennie USA-ba. Azóta ott él.
2010. jún. 30. 21:50
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
A ecskedi repterről sikerült egy geppel a jugo-osztrak csücsökbe landolni a sracnak,de nem ez volt a nehez,hanem azt a baszott hangarajtót kinyitni es korabban a szelepemelőket le kellet gyartani neki,mert akkor ki kellett venni a gepekből,pont a disszidalas lehetősege miatt,En is ismertem a gyereket,ott rpültem.
2010. júl. 1. 05:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!