Miért hisztiznek itt annyian, hogy nyugatra távoznak?
Figyelt kérdés
2010. okt. 3. 23:31
1/19 A kérdező kommentje:
Én valahányszor át akartam menni Öcsödre autóba ültem és átmentem. Nem monológoztam itt több ezer karaktert, hogy húde szar nekem itt, megyek Öcsödre.
2010. okt. 3. 23:31
2/19 anonim válasza:
Talán, hogy elhintsünk a fejetekben olyan magokat, amiből kinőhet a fejetekben a vaskalapos kádárizmusban való kételkedés.
3/19 A kérdező kommentje:
Azért kérdezd már meg szükségünk van a magotokra? :D
2010. okt. 3. 23:36
4/19 anonim válasza:
Egyébként én azt kell, hogy mondjam, hogy úgytűnik az országban a legjobban a felnőttek és 15-20 évesek által "hülyének" és "degeneráltnak" beállított Ben 10 és Hannah Montana szerető 0-15 éveseket tisztelem a legjobban, mert ők már egy új korszak gyermekei, akik mentesek a kádárizmus, a vaskalaposság és a vallássosság eszméitől, és tudják hogyan kell érvényesülni a kapitalizmusban és nyugatias módon élvezi az életet. Én ugyan egy 1990-es születésű 20 éves vagyok, de mégsem lettem vaskalapos konzervatív, mint a kortársaim, mert tudok gondolkodni és nem a csordát követem!
5/19 anonim válasza:
Én sem értem. Eddig annyira szidták a globalizmust, meg a hanyatló nyugati erkölcsöket, most mégis hanyatt-homlok menekülnének oda, mert kedvenc pártjuk nem előzte meg az MSZP-t. Már tanácsoltam is nekik, hogy gondolkodjanak el mégis Iránon vagy Észak-Koreán. Ott laknak az igazán hozzájuk hasonló jófejek.
7/19 A kérdező kommentje:
Én meg már lassan egyik pártnak se leszek szimpatizánsa azthiszem. :D
2010. okt. 3. 23:46
8/19 anonim válasza:
"Miért hisztiznek itt annyian, hogy nyugatra távoznak?"
Ez egy divat. A 37%-os provokátornak pedig nyilván jó szórakozás.
9/19 anonim válasza:
mert ez az ország egy hordó fos. :) én nem megyek sehova, mert nincs rá lóvém, belátható időn belül nem is lesz, de meg tudom érteni, aki lép.
az meg hogy előtte beszél róla, sztem nem hisztizés.
10/19 anonim válasza:
23:37-es. Ugye te sem hiszed el amit írsz? Még h tudnak gondolkodni és nem a csordát követni? Tudják élvezni az életet? Hát igen, azt tudják. Minden hétvégén leisszák magukat a sárga földig, fűvel-fával lefekszenek, persze védekezés nuku, meg hül.yének nézik és kiközösítik azokat, akik nem qurválkodnak, és a kezükbe vesznek egy könyvet az életben. Tényleg nagyon tudhatják, h kell élvezni az életet. Én sem vagyok se vaskalapos, se öreg, vallásos meg főleg nem, de akkor már inkább legyen kádárizmus, mint h ez legyen a normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!