Mi a véleményetek erről a Debreceni akksi gyar dologról? Miért nem örülnek Debrecenben hogy végre kelet Magyarországon is lesz erős multi ?
Én Komárom mellet lakom itt felvitte a béreket az hogy ide jött az aksi gyár. Konkrétan egy csomó volt kollégám ment oda dolgozni igaz vedoruhaban kell lenni és néha vannak balesetek de jól fizet és ami fontosabb mivel 2 3 e embert kellet felvenni nekik máshonnan szívtak el a munkaerot
Ez miatt meg a környező multik is emelték a fizukat.
Nem értem minek tiltakoznak mikor ha jól tudom kelet Magyarországon még mindig keveset fizetnek a multik az ország többi részéhez képest. Egy ilyen tőke erős nagy cég meg felhajtana a fizukat .
20# vedoruhaban kell dolgozni ennyi.
én 4 multinál dolgoztam 1 gumigyar egy turbó öntvény és egy turbó osszeszerelo gyár plusz egy fecskendő gyár.
És ami nem multi volt az egy biotuzelesu erőmű.
a fecskendő gyár kivételével mind mérgező hely volt.
gumigyarban a mukormot szivod be
Öntvény gyárban meg a gyártás során keletkezett port .
Az erőműben pedig a pernyet és a faforgacs port.
Szóval értitek az aksi gyár se másabb mint a többi mocskos multi de nélkülük meg a többség munka nélkül tengodne. Úgy hogy már nincsenek banyaink cukorgyaraink vagy mezőgazdasági kombinatok.ahol a nyers tömeg dolgozhatna.
Kérdés az valóban ez e a jövő vagy nem mert ha nem jön össze becsodolunk.
Magyarországnak én szerintem inkább a mezőgazdaság felé kellene fejlődni.
Gondoljbele ,hogy kimennénk a friss levegőre kapál,ásni vagy traktor vezetni mennyivel jobb lenne.
Szívhatnánk a friss levegőt,süthetne ránk a nap, stb
22# csak abból nem el meg az ország nincs benne annyi pénz.
Meg amugyse tud a mezőgazdaság annyi embernek munkát adni .
Inkább kéne 2 3 olyan termék amit mi magyarok gyártanank a világon egyedül vagy legnagyobb minőségben mint svajc de valami összetett és drága dolog amit jó pénzért el lehet adni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!