Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az LMBTQ ellenesség a tásadalo...

Az LMBTQ ellenesség a tásadalom egészséges önvédelmi reflexe?

Figyelt kérdés

Végülis a kereszténység egyértelműen elítéli a homoszexualitást és kinyilatkoztatja milyen családformában kell élniük az embereknek, erre épül a hagyományos európai kultúra. Így lesznek gyerekek, öröklődik és bővül a tudás generációról generációra. Ezzel az ember jót tesz a közösségnek is, nem csak saját magának.

Az LMBTQ ezzel szemben csak egy öncélú dolog, ami nem szolgálja a társadalom javát és zavart kelt a rendszerben, mert elmossa a család és a nemek fogalmát. Annyira kitágítja, hogy elveszti az értelmét. Hát jó ez? Persze mindig lesznek, akik nem tartják be a törvényeket, de az autópályán sem kell arra bíztatni az embereket, hogy szándékosan hajtsanak gyorsan. Együtt lehet élni a gyorshajtókkal, de nem kell őket megtapsolni, mint az LMBTQ esetén megy a sok érzékenyítéssel.

2023. jan. 18. 13:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/89 anonim ***** válasza:
64%
#40 a nyelvtudomány nem tudomány? Tehát ez is egy szinten tudományos alapra van helyezve. De a tudomány megbízhatatlan, akkor miért erre hivatkozva változik a vallás? 😂😂😂
2023. jan. 18. 22:31
 42/89 anonim ***** válasza:
66%
Szerencsére a Biblia nem beszél a transzneműekről, így ők maradhatnak és támogathatjuk is őket.
2023. jan. 18. 22:40
 43/89 A kérdező kommentje:
Ez az egész LMBTQ nettó társadalmi bomlasztás, semmi több. Homoszexualitás mindig létezett és hallgatólagosan meg is tűrték, de nem lehetett karriert építeni belőle, mint manapság.
2023. jan. 18. 22:47
 44/89 anonim ***** válasza:
13%

Nem mondtam, hogy a tudomány megbízhatatlan. Azt mondtam, hogy nem megbízhatóbb, mint a vallás, mert ugyanolyan változékony. Az idétlen emojik helyett lehet, hogy szövegértelmezéssel kellene foglalkozni.

2023. jan. 18. 22:51
 45/89 anonim ***** válasza:
76%
#44 de ha a vallás önmagában változékony, és erre még rájön a tudomány változékonysága, akkor az már változékony^2, amég a tudomány csak simán változékony. Ez alapján (szigorúan csak az alapján, amit te mondasz) A tudomány megbízhatóbb és kevésbé változékony.
2023. jan. 18. 23:12
 46/89 anonim ***** válasza:
9%

A vallás nem a tudomány változékonysága miatt változékony.

2023. jan. 18. 23:19
 47/89 anonim ***** válasza:
67%
#43 Szerencsére most már nem csak megtűrik, hanem el is fogadják az emberek, és nagyon sok országban egyenlő jogokat is biztosítanak nekik. Persze vannak rosszindulatú emberek, akik mindig ürügyet akarnak találni arra, hogy bántsanak másokat, de egyre kevesebb lesz belőlük. Ahogyan a katolikusok és a reformátusok is idővel elfogadták egymás létezését. :)
2023. jan. 18. 23:20
 48/89 anonim ***** válasza:
81%

#46 de azt mondod, hogy a nyelvtudomány különböző ágaira hivatkozva változik. Tehát az is tudomány, ami változékony. Mert maga a szent írás nem változik. Tehát csak az értelmezése változik, ami a nyelvtudomány alapján változik. De mivel a tudomány is változik, ezért az is változik, te magad írod.

A tudomány ezzel szemben csak simán változik bizonyítékok alapján.

2023. jan. 18. 23:42
 49/89 Lacás1976 ***** válasza:
54%

Jaj hagyjuk már ezt az LMBTQ emberek nem hasznosak a társadalomnak dumát! Mi is fizetünk adót, vannak köztünk vállalkozók akik embereknek adnak munkát. Meg itt van hogy mi nem szülünk gyereket, sok heteró pár sem vállal gyereket különböző okokból akkor ők sem hasznosak? Na meg itt az örökbefogadás kérdése: A melegek nem fogadhatnak örökbe, inkább tengődjenek az árvák otthonokban rossz körülmények közt. Pedig sok meleg pár mindent megadna nekik ami lehetséges....

De ez orbanisztán, itt csak az hasznos aki szül vagy csinál 3 gyereket, és csak pont annyira inteligens (kb. semennyire) ami ahhoz kell hogy 4 évente a narancsra tegye az x et...

Kereszténység, biblia: Már nem a középkorban élünk(bár oda tartunk)

2023. jan. 19. 07:20
 50/89 anonim ***** válasza:
14%

"de azt mondod, hogy a nyelvtudomány különböző ágaira hivatkozva változik"

Én ilyet nem mondtam. A nyelvtudományt csak példának említettem.

"Mert maga a szent írás nem változik."

Kismillió példát hoztam arra, hogy hogyan változtatták meg az idők során, de téged ez nem tud megzavarni.

"Tehát csak az értelmezése változik"

Nemcsak az értelmezése változik. Vannak bizonyos közösségek, akik fogták, és átírták. Megváltoztatták. Az ő Bibliájukban nem az van, mint az enyémben. Ennél érthetőbben ezt nem tudom leírni.

"De mivel a tudomány is változik, ezért az is változik, te magad írod."

Nem, én nem írtam olyat, hogy a vallás azért változik, mert a tudomány változik. Valamit félreértettél.

"A tudomány ezzel szemben csak simán változik bizonyítékok alapján."

Bizonyítékok alapján is, meg pusztán hipotézisek alapján is. Pl. nagyon sokáig úgy tudtuk, hogy élet csak élőtől származhat. Felmerült, hogy mi van, ha mégse. Lehet-e élettelenből élő? Máris változott a tudomány, megjelent az abiogenezis fogalma. Sosem fogjuk megtudni, hogy a biogenezis vagy pedig az abiogenezis az igaz. Mesterséges körülmények között, nagy erőfeszítésekkel sikerült élettelen anyagokból kicsikarni az élethez szükséges anyagok töredék részét, és évmilliók kellenének ahhoz, hogy megtudjuk, lehet-e belőle valaha élő szervezet. Nincs bizonyítéka, mégis megváltoztatta a tudományt.

2023. jan. 19. 12:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!