Az LMBTQ ellenesség a tásadalom egészséges önvédelmi reflexe?
Végülis a kereszténység egyértelműen elítéli a homoszexualitást és kinyilatkoztatja milyen családformában kell élniük az embereknek, erre épül a hagyományos európai kultúra. Így lesznek gyerekek, öröklődik és bővül a tudás generációról generációra. Ezzel az ember jót tesz a közösségnek is, nem csak saját magának.
Az LMBTQ ezzel szemben csak egy öncélú dolog, ami nem szolgálja a társadalom javát és zavart kelt a rendszerben, mert elmossa a család és a nemek fogalmát. Annyira kitágítja, hogy elveszti az értelmét. Hát jó ez? Persze mindig lesznek, akik nem tartják be a törvényeket, de az autópályán sem kell arra bíztatni az embereket, hogy szándékosan hajtsanak gyorsan. Együtt lehet élni a gyorshajtókkal, de nem kell őket megtapsolni, mint az LMBTQ esetén megy a sok érzékenyítéssel.
"A társadalom normálisan gondolkodó része ellenáll a beteges,természetellenes,dolgoknak"
Mint pl. a teremtésnek is, ami egy mesterséges folyamat?
Mert ez így eléggé kettős. Nem szeretitek, ami természetellenes, de imádjátok az isten által teremtést, ami egy mesterséges dolog.
"A rassz és az etnikum nem ugyanaz."
Persze, hogy nem.
"Meg mi az hogy összekeverése?"
Multikultiból előbb-utóbb lesz egy homogén massza. Idő kérdése. Minden nemzet így alakult ki.
"Te is rettegsz attól, hogy egy feketének és egy fehérnek gyereke születik?"
Nem, nem vagyok rasszista, jómagam is színes bőrű vagyok.
"Ráadásul senki se kényszeríti az embereket arra, hogy ateisták legyenek"
Én sem ezt mondtam.
"csak ahogyan fejlődött a társadalom egyre több vallásról derült ki, hogy kamura alapszik (teremtéstörténet, egyebek)"
Nem derült ki semmi ilyesmi.
"Az emberek pedig, mivel képesek a racionalitásra"
Nem tudom, mit értesz racionalitás alatt, nem egyértelmű ez a fogalom. A felvilágosodás korában pl. szép számmal voltak hívő racionalisták.
"rájöttek hogy nem a legokosabb ötlet olyan vallásokra alapozni az életüket, ami megbízhatatlan forrás"
A tudományos megállapítások sem megbízhatóak. Hallottunk már olyat, hogy idáig az volt az álláspont, de mostantól ez. Ezzel az égadta világon semmi baj nincs.
"Hogyhogy? Nincsenek már nők és férfiak?"
De vannak, én a jövőről beszélek (lásd "lesz").
"A tudományos megállapítások sem megbízhatóak."
A különbség az, hogy a tudomány változik, a vallás meg az évezredek óta lefektetett dogmákhoz ragaszkodik.
Mint pl. a teremtésnek is, ami egy mesterséges folyamat?
A teremtéssel a vallásos emberek nem vitatkoznak ezzel csak néhány ateista vitatkozik próbálja erőltetni az igazát.Isten jó világot teremtett a baj a rosszat választó emberekkel van.
És ettől a tudomány egy szemernyit sem lesz megbízhatóbb, mint bármelyik vallás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!