Miért hazudnak arról egyesek, hogy az örökbefogadható gyerekekért nincs többszörös túljelentkezés a fiatal jómódú egészséges családok részéről?
Mert igazuk van.
Az örökbefogadható gyerekek száma, bár az utóbbi néhány évben lassan csökken, sokkal magasabb, mint az örökbefogadások száma.
Sziasztok! Klasszikus Fideszes vagyok akinek teljes rálátása van a valóságra.
A ksh egy baloldali propaganda oldal lehet csak. A balliberális média alkot, liberó, hehehehe, a személyeskedéssel nem lehet érveket pótolni még ha nekem egy se volt csak feltettem mindenféle forrás/kutatás nélkül egy kérdésbe bújtatott kijelentést... stb stb stb.
#7 Szerintem nem nézted meg rendesen amit belinkeltél.
A 6. oszlopban vannak az örökbefogadható gyerekek - 2021-ben 1693, - az utolsó oszlopban viszont az örökbefogadásra alkalmas személyek - azaz akik szeretnének gyermeket örökbe fogadni és már megfeleltek minden jogi és egyéb elvárásnak. Ez 2021-ben 3046 személy. Az évek során pont ebből a táblázatból látszik, hogy a gyerekek száma csökkent, az örökbefogadóké pedig emelkedett.
Az örökbefogadások száma 2017-ig folyamatosan növekedett, azóta kb. 1000 évente. Ennek nem az örökbefogadásra várók száma az oka hanem a hivatali, gyámügyi átfutási idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!