Milyen érzés, hogy tudományosan is bebizonyították, hogy a Fideszesek nem gondolkodnak?
2023. jan. 14. 08:11
1/14 anonim válasza:
Szerintem ez az országra nézve szégyen, hogy az emberek ennyire politikai alapon képesek csak "gondolkodni/véleményt alkotni" és ciki lett a kritikai gondolkodás.
2/14 anonim válasza:
Valahogy nem tudok komolyan venni egy iylen provokációt attól az oldaltól akik képesek GYF mögé állni azok után amiket tett... Na meg ez fel is veti a gondolkodás képességének kérdését.
3/14 anonim válasza:
Hát mindez attól függ, kinek mi az "álhír".
"Magyarországon kirívóan magas azok száma, akik Ukrajnát hibáztatják az orosz invázióért," Én is ezt teszem, az ukránok direkt szabotálták a minszki megállapodást, és tudatosan készültek a háborúra, ha békét akartak volna, béke lenne. Ez a kutatás inkább szégyen, mint tudomány.
4/14 anonim válasza:
A kérdés maga pedig a legnagyobb hazugság, max az látszik belőle, hogy máshogyan gondolkodnak, nem az, hogy nem gondolkodnak.
5/14 anonim válasza:
1: Te elég kritikus vagy ezzel a hazug kérdéssal és a baloldallal szemben? Nem látom...
6/14 anonim válasza:
1es vagyok és én annyira kritikus vagy ezzel a baloldallal szemben, hogy egyenesen a létezésüket is letagadom, merthogy az, amit ti rendszeresen baloldalnak hivtok ellenzék. Semmi sincs ott, ami kicsit is baloldali lenne.
remélem elég kritikus voltam.
8/14 anonim válasza:
Ők hívják magukat baloldalnak.
9/14 anonim válasza:
Kérdező, ez ugyanolyan semmitmondás mint amit a Fideszesek csinálnak.
10/14 anonim válasza:
8as, neked biztos jobb forrásaid vannak erről, én az MSZPt tudom, egyedül, hogy ők valamikor baloldalnak hivták magukat, de már ők sem azok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!