Ez a videó jól szemlélteti, hogy milyen érzés egy fideszessel beszélgetni?
2022. dec. 4. 13:23
1/7 anonim válasza:
Szewrintem ez titkon szerelmes Gyurcsányba :DDD
2/7 anonim válasza:
Néha igen, néha nem. Az egyértelmű, hogy a médiában nem megoldásorientáltan ülnek le beszélgetni. Vannak, mikor provokatív kérdéseket kapnak, akkor nem tudom sajnálni a kérdésfeltevőt, hogy provokatív választ is kapott (pl. Boldog Karácsonyt"). Aztán ott vannak azok az alkalmak, amikor csak olyan kérdéseket kapnak, hogy pl. "Miért ezeket a CT gépeket vettük, ha volt olcsóbb ajánlatadó is?" és erre megint elkezdenek Gyurcsányozni.
4/7 anonim válasza:
Megnéztem. Utána meg ez jött be: https://www.youtube.com/watch?v=nVvaFZykDHk Ez is jól szemlélteti.
5/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
minden gyurcsány szó után hullik egy hajszála
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!