Milyen érzés lehet ma Magyarországon ultraliberálisnak lenni?
Magyarországon ultraliberális vagy ha:
- Támogatod a melegházasságot
- Azt akarod, hogy az adódból támogassák az olyan elesett honfitársaidat, mint a hajléktalanná vált emberek, nem pedig rendőri erőszakkal akarod kirúgni őket az erdőbe, hogy ne sértse az önérzeted, amikor halálra fagynak.
- Csökkenteni akarod a korrupciót.
- Felelősségre vonod az immár 12 éve kétharmaddal uralkodó kormányt bármiért is.
- Pedagógusként nem 200.000 nettó kezdőfizetést akarsz, amiből egy albérletet sem tudsz kifizetni, nemhogy családot alapítani.
- Nem akarod, hogy egy olajszőkítésben vastagon benne levő maffiózó irányítsa az oktatást.
- Nem tetszik, hogy amíg a miniszterelnök arról beszél, hogy a magyarok keressenek többet, vagy fogyasszanak kevesebbet, addig ő milliókkal emeli a saját, és haverjai fizuját.
- Nem tartod normálisnak, hogy azért fizetsz mérhetetlenül magas adókat, hogy fél évet kelljen várnod az állami egészségügyben egy kivizsgálásra.
- Tisztában vagy olyan alapvető tényekkel, mint:
a, a homoszexualitás nem egyenlő a pedofíliával.
b, az ársapkák növelik az inflációt.
c, Orbán Viktor megszavazta a szankciókat.
d, Oroszország nem demokrácia.
e, Oroszország rohanta le Ukrajnát és nem fordítva.
6
Akkor mostantól pszichiáter vagyok. Aki ezt vitatja, az gyűlölködő.
9
Neked nincs fogalmad róla. Akikről én írtam, azok a genderfluidok. Ezt pont neked kéne tudnod, ha már az olvasottságról szövegelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!