Milyen érzés, kedves balliberálisok, hogy ismét nagyon benéztétek? Nem lenne ideje tanulni a hibáitokból?
Teli volt a pánikkeltő balos média azzal, hogy fú a ronda Oroszország megtámadta Lengyelországot, itt a világháború, Putyin most aztán teljesen megőrült. Aztán kiderült, hogy amit a hülye Zelenszkij mondott az vagy nettó ostobaság, vagy hazugság, mivel az ukránok lőttek át/ térítették el a rakétát rossz irányba - azt sem lehet kizárni, hogy szándékos manipuláció történt.
Miután kihörögtétek/ orbánoztátok magatokat, mit gondoltok, nem kellene jobban ezt átgondolni máskor és nagy levegőt venni, mielőtt az ország kétharmada előtt leégetitek magatokat?
Soha nem tanulnak!
Lásd hiába a hosszú egyetem évei
"Teli volt a pánikkeltő balos média azzal, hogy fú a ronda Oroszország megtámadta Lengyelországot, itt a világháború, Putyin most aztán teljesen megőrült."
Sehol sem láttam ilyesmit leírva. Megint csak a kóros elmeállapototok által kiváltott kényszeres agymenéseket vetítitek bele a történésekbe.
Undorító ez a liberális propaganda.
Mára felsültek teljesen,de megszólalni sem mernek amiért hamisan pánikot csináltak.
Holnap el is lesz felejtve az egész, és jönnek megint az oroszpropaganda dumáikkal.
Nem tudom hogy nem veszik észre Zelenszkij nemtudomhanyadik hazugságát, és bármit benyelnek amit az az idióta mond, ha meg valaki kétségbe vonja, akkor az rögtön putlernyalonc.
"Sehol sem láttam ilyesmit leírva."
Tudom, amiről nem akarsz tudni, az szerinted nem is létezik. Balliberális agy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!