Szerintetek mennyire lehet rossz érzés a politikusoknak, hogy nem tudják felhőtlenül élvezni a lopott milliárdokat?
Az átlagember, ha elutazik valahova, akkor szállodába megy. Lölö meg a hasonlók pedig kibérelnek egy őrzött villát saját strandszakasszal, stb. vagyis nem találkoznak átlagemberekkel.
Külön iparág van arra, hogy a leggazdagabbaknak olyan helyekkel szolgáljanak, ahol nem kell keveredniük a pórnéppel.
Ez pár éve még igaz volt, de ma már kényelmesen tudják.
Kb mindenhova helikopterrel tudnak már menni, saját-haveri cégek vannak mindenre, zárt balatoni, horvátország saját szállodák, tengerparton, yachtok, stb.
Pár éve voltam Prágában egy koncerten. Majd másnap a Károly hidon koszáltunk, amikor egy a banda énekeséhez kicsit hasonlitó fazon szált le a hid alján lévő villamosról. Mondtam is az asszonynak, nézd már, ők is tuti a koncertre jöttek. Na két órával később a banda Facebookján láttam egy fotót, amin ugyanaz a fazon volt a Károly hidon. Hát tényleg az énekese volt.
Kb, a legtöbbször ennyire figyel az ember, hogy ki is van körülötte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!