Miért hisz sok magyar fiatal a náci/fasiszta eszmékben?
"Valaki meg az ordas kommunista eszmékben hisz, de ez viszont senkit sem érdekel, pedig az ideológiának közös az alapja a nácikéval. Nekem ez a problémám."
közös az alapja? nácizmusnak autokrácia az alapja azaz egyeduralom, a népnek semmi beleszólása... kommunizmus azért más... persze nem sztálin fajta kommunizmus, hanem az 'alapjai'
Sztem az a baj sokaknál, h ha valami konfliktusa/rossza tapasztalata volt cigányokkal, vagy csak éppen nem szimpatikusak neki, akkor azt hiszi, h a cigányság ultimatív ellentétje a nácizmus meg zikkhájlozás, meg Hitler éltetése 14/88 blablabla....holott nem értik meg, h bár a cigányokat is elgázosította Hitler, de kb. lesz...ta, h mit csinálnak, vagy nem a cigányok Magyarországon pl., meg úgy egészében lesz@rta a Magyarságot, csak stratégiailag voltunk neki partnerek....ha meg nyerte vna a háborút, akkor a "Generalplan Ost" értelmében mi sem lennénk már itt, vagy jobb esetben valahova az Urál mögé lennénk deportálva.
Attól, h vki nem szereti a cigányokat, még nem kell náciskodni, és egy olyan eszmét követnie, amivel saját magát is lenézi, ugyanis a nácik szerint voltak domináló népek, szolganépek, és kiirtandó népek,,,...nem tudom ki hogy van vele, de én nem támogatnék olyasvalami, ahol én egy szolga vagyok...
erre a legjobb példa, ez a rendkívül eksztraprimitív videó:
http://www.youtube.com/watch?v=PVxgNvADl5c
nem bírja a cigókat a videó készítője, ezért torzított hangon ordibálgat, közben képek cigányokról, nácikról.....itt-ott meg elgázosított zsidókról...csak nem értem, h hol az összefüggés....végül pedig azt már végképp nem értem, h Geronazzo Mária mit keres a videóban, talán ő is egy náci, csak ez eddig nem került szóba, mert mindenki csak a szájával foglalkozik......
Itt látszik a "színvonal" hahahahaa :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!