Miért hisz sok magyar fiatal a náci/fasiszta eszmékben?
"Én mint mondtam náci vagyok, nem fasiszta."
Ez kb. úgy hangzik, mintha egy zsidó büszkén mondogatná, hogy ő a kampósorrú bipsi. Ugyanis a náci kb. ilyen gúnynév. Tehát nemcsak náci vagy, hanem ostoba is.
"Semilyen érveket nem tudnak felhozni csak vonzódnak a szemétséghez. Mindenki a hasonszőrűekhez vonzódik.Miért törik össze sokan a stadionok berendezését? Semmi hasznuk belőle, az ember ilyet szemétségből csinál."
Na ez megint hogy jön ide? A Nácizmus nem még a II. Vh-ban sem arrólt szólt hogy törjük össze a stadiont, hanem hogy irtsuk ki a zsidókat. Amiről te beszélsz az futball hulliganizmus és semmi köze a politikához.
"Hát én mindig is azt mondtam hogy csak azt lehet kihasználni aki hagyja... megakadályozhatta volna a kormány ezt a mai problémát, még mikor csak a hajnalán volt... legalább most tettünk egy lépést, komolyabban foglalkoznak végre a kis értékű lopásokkal."
Törvények kényszerítenek, hogy hagyd, különben még téged ítélnek el rasszizmusért.
"Tehát nemcsak náci vagy, hanem ostoba is."
Tündérbogár, benned sem a tudásod szeretjük. :)
"Tündérbogár, benned sem a tudásod szeretjük. :)"
Valami értelmesebb választ is hallhatunk tőled, kedves náci?
"Szerintem így lázadnak."
Mi ellen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!