Miért hisz sok magyar fiatal a náci/fasiszta eszmékben?
"milyen érveket tudnának mondani a fasizmus mellett, ugyanis értelmes neonácival még nem volt szerencsém találkozni"
Semilyen érveket nem tudnak felhozni csak vonzódnak a szemétséghez. Mindenki a hasonszőrűekhez vonzódik.Miért törik össze sokan a stadionok berendezését? Semmi hasznuk belőle, az ember ilyet szemétségből csinál.
Én mondjuk nem szeretem az értelmetlen öldöklést, de azt se, hogy egyesek az én adómból és a többi tisztességesen dolgozó adójából élősködnek és tartatják el magukat. Mert ha én munkanélkülivé várok, legalább törekszem arra, hogy munkát találjak, vagy szerzek egy új képesítést, amivel több esélyt kapok elhelyezkedni, de egyeseknek a megélhetéshez elegendő, hogy megcsinálnak x gyereket és sötétebb a bőrük az enyémnél...
No, kivételeket azért ismerek én is, és lop a politikus is, ezt is tudom, csak miért hagyja a nép? Egyedül kevés vagyok a változtatáshoz...
"Minden tiszteletem az egyszerű melósoké, de ez is alátámasztja, hogy miért nem orvosok, mérnökök és közgazdászok 88 14-ezik tele a világhálót..."
A teszkó árufeltöltőt példának írtam, és nem hiszek benne, hogy nincsenek náci orvosok, mérnökök..
"b*zdmeg 48%-os az, hogy valaki hisz egy eszmében, annak SEMMI köze sincs ahhoz, hogy orvos-e vagy sem..."
És az okosságnak sincs ahhoz, hogy valaki mérnők -e vagy orvos.
"az, hogy hisz egy eszmében az miért aljasság? ő nem gyilkol, nem hurcol el senkit se börtönbe, nem ver össze zsidó családokat vagy akasztja fel éppen villanyoszlopokra...
mi bajod van velük? nem miattuk tart ott a világ, ahol
és hinni valamiben még mindig jobb, mint nem hinni semmiben."
Így van, én is náci érzelmű vagyok de még egy zsidót sem gázosítottam el.
"egy szóval sem mondtam hogy zavar, csak kiváncsi vagyok, hogy milyen érveket tudnának mondani a fasizmus mellett, ugyanis értelmes neonácival még nem volt szerencsém találkozni."
A fasizmus mellett természetesen semmilyeneket. Én mint mondtam náci vagyok, nem fasiszta.
"Ha a nácik vennék át a hatalmat, akkor a náci katonáknak és a párttagoknak nem kéne tenniük semmit azért, hogy jól éljenek. Azoknak kéne félelemben kilépnie az utcára, akik nem "zikkháj!"oznak és nem ideológia, hanem emberi jóság alapján döntik el, hogy kin segítenek, és azok nem jutnának egyről a kettőre, akiknek nincs kapcsolata egy magasrangú párttaggal.
Egy ilyen rendszer eljövetele nem rendszerváltás lenne, csupán gengszterváltás horogkeresztes bohócjelmezben!"
És nem jobb lenne mintha mindennap kirabolnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!