Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyedülállóként miért diszkrim...

Egyedülállóként miért diszkrimál a kormány?

Figyelt kérdés
A csok miatt az ingatlan árak a normális helyeken 30 felett kezdődnek,a családosok megkapták a teljes évi befizetett adójukat,volt olyan fsz is aki azt mondja hogy ne adjanak nyugdíjat mert nincs gyerekem(mondjuk akkor minek fizetem a járulékot,mert jobb helye is lenne annak a lóvénak, minthogy Marika néni szavazatát megvegyék belőle)és gyakorlatilag két kulcsos adó van. Akinek gyereke van alig fizet,míg én mindent. Fair ez így?

2023. jan. 11. 10:15
1 2 3 4 5 6 7
 61/61 anonim ***** válasza:
100%
Ami az egészségügy állapotát illeti, engem jobban zavar, hogy neurológiára 6-7 hónap múlvára tudnak csak időpontot adni. Elmentem magánhoz, egy nagyjából 10 perces vizsgálatért csengethettem 15k forintot. Amikor még Ausztriában éltem, bőrgyógyászhoz kértem egyszer időpontot, mondták, hogy sajnos csak nagyon sokára tudnak adni és adtak egy időpontot két héttel későbbre. :D Szóval azért érezzük a különbséget, ugye?
2023. jan. 12. 13:08
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!