Donáth Annát ajánlja az ellenzék vezetőjének Gelencsér Ferenc. Egyetértetek vele?
Elolvastam a vitát. Jót nevettem azokon, akik Orbánt Putyin-barátozzák, úgy látszik, valós érvek hiján marad ez - de persze otthon ők is orosz gázzal fűtenek.
Ami még megmosolyogtatóbb, MZP szerecsenmosdatása. Soha életemben ilyen szánalmas embert nem láttam még, aki ostobázza, fogyatékosozza emberek millióit . Nagyon égtünk volna vele a nemzetközi diplomáciában.
És még a Fideszre szavazók a buták :))) LOL :))
Viktor libbantozása, több millió ember lehazaárulózása, fogalomzavaros fajelméletes szövege szerinted nem elég égés a világ elött? Pláne amit müvelnek politikai és gazdasági téren? Nem MZP kapta a csicskapofont a gúnyos"diktátorom" megjegyzés elött ország-világ szeme láttára...
MZP közelébe sem ér a mi miniszterelnök urunknak ön és országleégetés terén.
5 évente kiemelnek OV valamelyik szövegéből EGYETLEN szót és még 7 év múlva is azzal az egy szóval támadják. Ez a szánalmas.
MZP minden interjújában mondott tiz durvábbat. :))
De csicskapofont nem kapott :D
Meg különben is mindegy mit mondott OV, mert Gyurcsány idejében sokkal rosszabb volt (a 7 helyett 12 éve kiragadott eset emlegetése, söt meg is filmesítették a 2006-os kampányszövegüket, micsoda teljesítmény) :D
Luxemburg a legnagyobb adócsaló adóparadicsom, ráadásul egy törpeállam. És a luxemburgi miniszterelnök pofozkodik ? Szánalmas.
Én a luxemburgiak helyében szégyellném magam, hogy ilyen vezetőim vannak.
Egyébként 10 másik minisztert is pofozott már meg.
Luxemburg ellen nem indul korrupcióellenes eljárás ? Aki a legtöbbet lop, csal , hazudik, pont az ellen nem indul sose.
Különösen kiemelném:
"A Európai Parlament 2019 márciusában elfogadott jelentése szerint a következő európai uniós tagállamok működnek adóparadicsomként: Belgium, Ciprus, Hollandia, Írország, Luxemburg, Magyarország és Málta.[1]
Jegyzetek
Az EP különbizottsága szerint Magyarország is úgy működik, mint egy adóparadicsom – 168 Óra, 2019. március 26."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!