Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Donáth Annát ajánlja az...

Donáth Annát ajánlja az ellenzék vezetőjének Gelencsér Ferenc. Egyetértetek vele?

Figyelt kérdés
[link]

2023. jan. 2. 14:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/83 anonim ***** válasza:

#57 "De ha a között kell választani, hogy kedves de hazug, vagy őszinte de nyers, akkor az utóbbit választom."

Akkor mi a bajod Orbánnal?

Mindig megmondja amit gondol és akár a többi ország vezetőivel is szembe megy ha másképpen tartja helyesnek.

Ahogy miképpen tudsz támogatni olyanokat, mint MZP, aki folyamatosan kellett magyarázkodjon a médiában mert éppen ellentmondott saját magának? Aki képes volt beállni gyurcsány támogatójának, aki nem csak belelövetett a saját állampolgáraiba, de csődbe is vitte az országát és választási csalással lett miniszterelnök 2006-ban? MZP-t, aki képes volt igazságbeszédnek tartani gyurcsány lebukását, mert az őszödi beszédből kiderült, hogy pontosan tudták milyen rosszul végezték a munkájukat kormányon, mennyire nem képesek a gazdaság jó irányítására és hogy szándékosan hazudtak az embereknek a gazdasági helyzetéről az országnak, hiszen tudták, hogy ha kiderül az igazság a valós gazdasági számokról akkor senki nem szavazna rájuk?

Ha neked a tettek fontosabbak, akkor hogy voltál képes ezt a társaságot támogatni? Amelyik itt veri a parlamentben az asztalt, hogy miért nem szerezte már meg a kormány az uniós pénzeket, miközben előtte kint az EP-ben felszólaltak és követelték, hogy nem csak a pénzeket nem adják ide az országnak, de még a szavazati jogot is vegyék el a saját országuktól?

Most vagy a tetteket, a beszéd mögött álló cselekedeteket nézed vagy sem, mert ha az előbbit akkor egyszerűen lehetetlen lett volna ezeket a politikusokat támogatnod.

2023. jan. 3. 10:09
 62/83 anonim ***** válasza:
60%

"A válaszában hangzott el Lázártól a másik képviselő felé, hogy mindenki annyit is ér amije van.

De ez nem általánosságban volt egy minősítés, hogy az ér valamit akinek van sok pénze, hanem hogy az a másik politikus éppen úgy tudott volna a munkájával tulajdonra szert tenni, és annak a másik politikusnak a képességeit minősíti ha hasonló lehetőségek között nem sikerült semmit felmutatnia, míg neki igen."

Erre gyönyörü és igen gazdag nyelvünk megadja azt a lehetöséget, hogy megfelelöen ragozva a megfelelö ember megfelelöen értse azt amit mondunk. Mutatom:

Annyit is érsz amennyid van.

Ez az ami két politikus egymással való vitájába egymás között egyértelmü és félreérthetetlen, nem ad okot senki másnak hogy magára vegye.

Emellett ha ez így is hangzott volna még mindíg elég embertelen hozzáállásról tesz tanúbizonyságot, ugyanis az emberi értékeket nem vagyoni helyzet alapján mérjük. Tehát a leghelyesebb az a mondat lett volna, hogy: Annyit értesz az üzlethez, amennyi vagyont össze tudtál hozni magadnak.

A #61-es hozzászólásod egy az egyben minösíthetetlen. Saját magadat kavarod be és hazudtolod meg a fenenagy köpködésed közepette.

2023. jan. 3. 10:37
 63/83 anonim ***** válasza:

#62 Utólag lehet nyelvészkedni, de ezt úgy teszed hogy valójában azt sem tudod mi és hogyan hangzott el akkor, milyen szövegkörnyezetben és hogyan.

nem véletlenül nem tettem idézőjelbe, mivel ez nem szó szerint az ő mondata volt, hanem amit én mondtam róla.

Mindenesetre jól megmutatja mennyire nem érdekel téged a valóság, csak az hogy bele lehessen valahogy kötni.

Az pedig hogy szerinted minősíthetetlen a 61-es, az nevetséges. Nem TUDOD minősíteni, mert érzed te is hogy igazam van és buktad azt az állításodat, hogy "De ha a között kell választani, hogy kedves de hazug, vagy őszinte de nyers, akkor az utóbbit választom.", mert te a nyers és hazugot választottad azzal hogy MZP-t támogattad és beálltál a hazugok mellé.

2023. jan. 3. 11:04
 64/83 anonim ***** válasza:
43%

"Akkor mi a bajod Orbánnal?

Mindig megmondja amit gondol és akár a többi ország vezetőivel is szembe megy ha másképpen tartja helyesnek."

Senki nem hazudott még annyit mint Orbán.

A szembemenés igaz. Putyin kedvéért bárkivel szembemegy.

2023. jan. 3. 11:18
 65/83 anonim ***** válasza:

#64 Ez nem igaz. Te és a ballib propaganda szajkózzátok ezt, miközben nem tudod bemutatni mikor is hazudott volna bármiben.

Nevetséges hogy megint ezt a putyinozást próbálod bedobni érvnek. Szépen mutatja mennyire nem tudsz semmit felhozni ami valóban megtámogatná az állításodat.

2023. jan. 3. 11:32
 66/83 anonim ***** válasza:
60%

#64-es válaszolt helyettem is. Kiegészítem azért azzal, hogy ha a csúnya Gyurcsány elmondta az igazat akkor mitöl is hazug? Az igazság elmondása öszinteség néven fut az én szótáramban.

De a legeslegeslegcukibb az, hogy mindenféle politikai utalást mellöztem ugyan, de máris besoroltál a vélt ellenségeid közé mert kritikát kaptál.

Legalább választási lehetöséget adhattál volna, mondjuk MZP-s vagy LMBTQ-s vagy libbant vagy hazaáruló vagy proli vagy sorosista.

Mielött válaszolsz és megcáfolhatatlan igazságokat és gyözelmeket könyvelsz el magadnak legalább nézd meg ki mit írt és kinek mire válaszolsz.

2023. jan. 3. 11:35
 67/83 anonim ***** válasza:

#66 "Kiegészítem azért azzal, hogy ha a csúnya Gyurcsány elmondta az igazat akkor mitöl is hazug? Az igazság elmondása öszinteség néven fut az én szótáramban."

Aha. Csakhogy ha egy tolvaj a tettestársai előtt tart beszédet a legutóbbi rablásukról és hogy mennyire elqrták, legközelebb jobban kell csinálniuk, különben nem tudnak többet lopni tőled, majd ez az akarata ellenére kikerül a nyilvánosságra és te ezt megtudod a médiából - az nem igazság, hanem lebukás!

Attól mert gyurcsány azok előtt őszinte volt AKIKKEL KÖZÖSEN elkövették ezt az egészet, még nem őszinte volt hanem egy hazug gazember aki téged is átvert, neked is hazudott és veled szemben is választási csalást követett el.

"De a legeslegeslegcukibb az, hogy mindenféle politikai utalást mellöztem ugyan, de máris besoroltál a vélt ellenségeid közé mert kritikát kaptál."

Nem soroltalak be az ELLENSÉGEIM közé, ez csak neked van így a fejedben, hogy ELLENSÉG az aki nem ért veled egyet. Nekem nem ellenségem az aki nem a fideszre szavazott. Neked miért ez jutott egyből az eszedbe?

Te vagy az aki egyből ebben a kategóriában gondolkodsz csak mert leírtam miben tévedsz, hol nincsen igazad, hol ferdítesz. Nem tetszik talán ha valakinek más a véleménye, mint a tied? Az olyan neked már ellenséged?

"Legalább választási lehetöséget adhattál volna, mondjuk MZP-s vagy LMBTQ-s vagy libbant vagy hazaáruló vagy proli vagy sorosista."

Miért is kellene ilyet tennem? Hol jöttek ezek szóba a vitánkban?

Azt írtad neked MZP megfelelő, nyilván mert őt támogattad. Ha őt támogattad akkor az összefogásra szavaztál, hiszen az összefogás listáján indult első helyen. Ez szimpla logika. Vagy nem így van? Nem rá, nem az összefogásra szavaztál?

2023. jan. 3. 11:46
 68/83 anonim ***** válasza:
#67: Én írtam, hogy nekem megfelelő, nem a 66-os.
2023. jan. 3. 12:06
 69/83 anonim ***** válasza:
#68 És ez miben változtat azon amit leírtam?
2023. jan. 3. 12:10
 70/83 anonim ***** válasza:
24%

Én torkig vagyok már ezzel a beteges kamuérvvel, hogy Orbán Putyin barátja.

Aki ennyire fintorog az oroszokra, az kapcsolja le a gázt otthon és rakjontüzet. Szloidaritásból az ukránokkal.

2023. jan. 3. 12:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!