Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Donáth Annát ajánlja az...

Donáth Annát ajánlja az ellenzék vezetőjének Gelencsér Ferenc. Egyetértetek vele?

Figyelt kérdés
[link]

2023. jan. 2. 14:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/83 anonim ***** válasza:
17%
Annácska pont olyan hazaáruló, mint Klára asszony. Kérem a következőt!
2023. jan. 2. 19:47
 32/83 anonim ***** válasza:
24%

30, akkor mi a véleményed MZP-ről, aki nagyobb kereszténynek tartotta magát a kampányban, mint a Fidesz ?

Ő lett volna a katolikus miniszterelnök, aki minden héten lebutázza a nem rá szavazókat és bár ellenkezik az elveivel, de engedélyezi az LMBTQ-t ?

2023. jan. 2. 20:39
 33/83 anonim ***** válasza:
24%
MZP egy elég zavart elme volt a kampányban. Nem tudom mitől lett ekkora favorit.
2023. jan. 2. 20:45
 34/83 anonim ***** válasza:
100%

33, azt én se. Sztem főleg miatta van, hogy az ellenzéki kommentelők a fórumokon agymosottazzák a Fidesz szavazókat. Magyarul bár azt állitotta, hidat épit a két oldal között és párbeszédet alakit ki, még jobban mélyitette a szakadékot.

Az ellenzékiek szerint ugye a Fideszesek buták, falusiak...stb. De akkor minek nevezhetjük MZP-t, aki öt diplomával beszél igy az emberekről ?

Az én nagymamám átélte a világháborút, ezért csak elemi iskolát végezhetett. Hogy eshet ezeknek az időseknek, amikor egy 50 éves nagyképű f----sz lebutázza őket ? Akik véres veritékkel épitették újjá az országunkat a világháborúk után és nem járhattak iskolába...

2023. jan. 2. 20:50
 35/83 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem nem minden fideszes buta. Aki elvakultan elhisz mindent a Fidesznek, ott viszont felmerülhet ez a gondolat. MZP is erre utalt, hogy a Fidesz gyakorlatilag hülyét csinál a saját választóiból. Nekem tetszett, hogy mindig kimondta, amit gondolt, még ha ez egyeseknek rosszul is esett.
2023. jan. 2. 20:54
 36/83 anonim ***** válasza:
100%

Azt fogjátok fel az ellenzéki oldalon hogy nagyon kevés elvakult fidesz szavazó van. Nagyon sokan mérlegeltek és a fideszt találták kisebbik rossznak. Mert éltek és dolgoztak a gyurcsány-bajnai-medgyesi kormányok alatt. Megélték a bokros csomagot. Megélték amikor medgyesi eladta a közműszolgáltatókat a franciáknak és piaci árakat szabadított rájuk amit a franciák kényük kedvük szerint határozhattak meg. Megélték a bankmentő csomagokat akkor amikor mindenkinek kilógott a segge a rojtos gatyából mert olyan szegénység volt. Ezek a mocskok meg a bankárok veszteségét kompenzálták az adóforintokból.

Ezek az emberek sosem fognak olyan politikai formációra szavazni amiben benne van gyurcsány és az mszp-s gazemberek.

2023. jan. 2. 21:05
 37/83 anonim ***** válasza:
100%
Bokros nemrég nyilatkozta egy műsorban hogy még mindig büszke a csomagjára. Hogy száradna le a keze amivel aláírta.
2023. jan. 2. 21:08
 38/83 anonim ***** válasza:
43%
#36: Sokáig külön indult pl az LMP, ott voltak teljesen vállalható politikusok is. Lásd Schiffer. De a fideszeseknek az sem kellett. Az az érzésem, hogy a Fideszt mindig jobbnak fogják látni, mint bárki mást.
2023. jan. 2. 21:16
 39/83 anonim ***** válasza:
23%

"Aki elvakultan elhisz mindent a Fidesznek, ott viszont felmerülhet ez a gondolat. MZP is erre utalt, hogy a Fidesz gyakorlatilag hülyét csinál a saját választóiból. Nekem tetszett, hogy mindig kimondta, amit gondolt, "

Képzeld, én még soha a büdös életben nem találkoztam "elvakult" Fidesz szavazóval. Eleve nehéz lenne egy keménymagot találni, mert ötödjére kormányoznak, tehát ők vannak legjobban kitéve a kritikának, csalódottságnak.

Az elvakult Fidesz hivők, akik agymosottak és vallásosak, csak a fröcsögni szerető ellenzékiek fejében léteznek.

MZP beszél hülyére vett választókról ? Eleve könnyű helyzetből papol, hisz ő még sose volt kormányon , nem csalódtak benne, támadni mindig könnyű. És azzal akar miniszterelnök lenni, hogy lehülyézi, aki nem rá szavaz ?

A DK-nak talán nincsenek szaktás hülye szavazói ? Úgy összebútorozott velük, hogy még az őszödi beszédre is azt mondta, igazságbeszéd volt :)))

2023. jan. 2. 21:18
 40/83 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem nem minden fideszes buta"

Tekintve hogy a Fideszt épp azért szokás kritizálni,mert jobban kedvez a felső közép- és középosztálynak (ahol a tanult emberek vannak), mint a melósoknak, szegényeknek, ezért eleve értelmetlen volt MZP-nek azt kántálnia, hogy a Fidesz szavazók buták.

Mindig minden kormány idején a legszegényebb réteg háborog legtöbbet, akik a legkevésbé tanultak is.

A Tanácsköztársaság idején is csak a főváros volt kommunista, a vidék nacionalista. Más országokban is jellemző, hogy a vidék kormánypárti, a főváros ellenzéki. Ennek az egésznek semmi köze nincs a butasághoz.

2023. jan. 2. 21:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!