Donáth Annát ajánlja az ellenzék vezetőjének Gelencsér Ferenc. Egyetértetek vele?
#50: Mindig ugyanazt mondod, hogy a Fidesz nem mondott ilyet, MZP meg igen. Felfogtam, de én meg azt mondom, hogy arra figyelek, hogy mit csinálnak a Fidesznél és nem arra, hogy mit mondanak. Ha teljesen nyilvánvalóan hazudnak valamiről, akkor felfogom, hogy hülyének akarnak nézni, nem kell ehhez kimondaniuk semmit. Nem a kedves, mézes-mázos de hazug beszédet igénylem, hanem az őszinteséget. Ha nem akarod megérteni, akkor nem fogod.
Egyébként ha már itt tartunk, Lázárnak is volt már például hasonló beszólása a szegények részére. Miszerint akinek nincs semmije, az annyit is ér. Az aztán nagyon kedves beszólás volt.
Azt miért nem fogod fel, hogy ez mennyire buta kommunikáció, pláne a 21. században, az információs forradalom korában, amikor a netről is ingyen tanulhatsz professzionális kommunikációt a világ bármely országának vezető politikusait figyelve is ?
Láttál már nemzetközileg ismert politikust, aki igy beszélt a szavazókról ?
Miért kell ezt az embert mosdatni ?
Én is felfogom, hogy minden szavát megmagyarázod, leforditod polkorrekten, én is értem, hogy nem feltétlen rossz szándékkal mondta (igaz, ha valami rendszeressé válik, nem egyszeri alkalom, az mát nevethető tudatosnak), de nehogy már mosdassuk , hogy ez a bicskanyitogató stilus csak őszinteség.
Én meg igénylem az általad mézes-mázosnak aposztrolfált, gúnyolt polkorrekt kommunikációt.
Mindenhol a világon ez a belépő az úriemberek klubjába.
Az egyetemen is igényelnéd, hogy az oktató ne udvariasan tudassa a hallgatóval, hogy nem tanulta meg az anyagot, hanem ostobázza le ?
A közoktatásban is igényelnéd, hogy a tanitó, a tanár ne finoman közölje a gyerekkel, hogy tanuljon jobban, hanem ostobázza le ?
A gyereknevelésben is igényelnéd, hogy a szülő ne finoman szóljon a gyerekhez, hanem ostobázza le ?
A munkahelyeden is igényelnéd, hogy ne diplomatikusan közöljék veled, h rosszul végzed a munkád, hanem ostobázzanak le ?
Egyszer még fogyatékosozott is ,ha jól emlékszem. Azóta nem hiszem el, hogy tényleg öt diplomája van.
"Lázárnak is volt már például hasonló beszólása a szegények részére. Miszerint akinek nincs semmije, az annyit is ér. Az aztán nagyon kedves beszólás volt."
Majd utána nézek, erről nem hallottam. Valóban nem szép, igaz, egy egyszeri beszólás szerintem megbocsátható a politikusoknak, közszereplőknek.
Mostmár csak azt nem értem benned, hogy ha fenn tudsz akadni Lázár egy beszólásán, MZP több tucat beszólása hogyhogy nem csapja ki nálad a biztositékot.
#54: Nem igénylem, ha az őszinteség mellett még kedves is, az jobb. De ha a között kell választani, hogy kedves de hazug, vagy őszinte de nyers, akkor az utóbbit választom.
#55: Nem akadtam fenn Lázáron sem, azért mondtam, mert azt írtad, hogy a Fidesztől még soha senki nem kommunikált így. És hogy lásd, hogy de, megesik náluk is, még ha nem is rendszeresen.
Na, ezzel egyet értek,ahogy most megfogalmaztad.
Amit azóta sem értek, hogy miért vitte hónapokig és azóta is ezt a kommunikációs vonalat, mert a napokban is ostoba Fidesz szavazózott a facebookján.
Én egyre kevésbé tudom elhinni, hogy sokdiplomás. Egyik diplomás ismerősöm sem kommunikál igy, sőt, szegény nagymamám sem, aki a világháború miatt nem járhatott középiskolába sem.
#36 "Sokáig külön indult pl az LMP, ott voltak teljesen vállalható politikusok is. Lásd Schiffer. De a fideszeseknek az sem kellett. Az az érzésem, hogy a Fideszt mindig jobbnak fogják látni, mint bárki mást."
Az LMP teljesen más elveket, értékeket, célokat vallott fontosnak, mint a fidesz-kdnp. Mégis miért kellene azokat jobbnak tartanom fideszesként, mint azokat amiÉRT fideszes lettem, hiszen a fidesz képviselte?
Attól mert Schiffer szerintem is egy nagyon értelmes, jó politikus volt, még egyáltalán nem osztottam a nézeteit bizonyos kérdésekben és egyáltalán nem akartam volna, hogy akár az ő vezetésével is az LMP legyen kormányon.
Attól mert vállalhatóak egyes politikusok még nem lesz az egész párt és minden amit képvisel jobb számomra, mint akikre addig szavaztam - pont amiatt mert ők azt képviselik leginkább ami nekem megfelelő. Ha így lett volna eleve nem a fideszre szavazok hanem az lmp-re.
Ráadásul kifelejted az egészből azt, hogy Schiffer nem véletlenül hagyta ott az LMP-t. Pontosan amiatt mert ő maga is érzékelte, hogy a párt és tagsága nem akarja azt az utat követni amit ő maga helyesnek tartana és nem úgy, nem azon elvek, célok mentén akarnak politizálni amit ő addig pártvezetőként is képviselt.
Ha maga Schiffer nem volt megelégedve a saját pártjával, politikusi csapatával és ott hagyta őket, akkor mégis miért kellett volna nekünk rájuk szavazni?
#55 ""Lázárnak is volt már például hasonló beszólása a szegények részére. Miszerint akinek nincs semmije, az annyit is ér. Az aztán nagyon kedves beszólás volt."
Majd utána nézek, erről nem hallottam. "
Ez egy ballib mese eltorzított változata.
Egy helyi önkormányzati ülésen vitázott Lázár egy MÁSIK önkormányzati képviselővel amikor egy HASONLÓ mondat elhangzott tőle felé és nem más emberekről.
Az a szintén politikusként dolgozó önkormányzati képviselő felhozta a vitában kettejük között és érvként próbálta odavágni, hogy Lázár vagyonos ember, van eze meg aza már tulajdonként. Mikor Lázár már sok éve volt polgármester, országgyűlési képviselő is, tehát sok éve dolgozott jól kereső politikusként (és amúgy a szülei sem voltak szegények).
A válaszában hangzott el Lázártól a másik képviselő felé, hogy mindenki annyit is ér amije van.
De ez nem általánosságban volt egy minősítés, hogy az ér valamit akinek van sok pénze, hanem hogy az a másik politikus éppen úgy tudott volna a munkájával tulajdonra szert tenni, és annak a másik politikusnak a képességeit minősíti ha hasonló lehetőségek között nem sikerült semmit felmutatnia, míg neki igen.
Na ezt a vitát és ebben a kettőjük között elhangzott mondatot regélik azóta is mindenféle formában a ballibesek, mert azzal jól lehet hergelni, mintha Lázár embereket minősített volna a vagyoni helyzetük alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!