Miért nem hallunk semmit a koronavírusról amióta kitört a háború?
"Akkor ha jól értem, a bérrettegők nettó kitaláció volt, igaz?"
Nem jól érted. Direkt félreértetted, amit írtam, és ezzel magyarázod, hogy kitaláció. (Mellesleg ez is a bérrettegők kedvelt taktikája.)
"Most tedd a kezed a szívedre: te tényleg komolyan gondolod, hogy a félelmen múlik a betegség kimenetele?"
A félelmen is. Ez egy létező pszichológiai jelenség, pszichoszomatikának hívják. Biztos hallottad már, hogy a rákból könnyebb kigyógyulni, ha az ember hisz a gyógyulásban. Na, a covidnál ugyanez volt, csak negatív előjellel. Kérdezz meg erről a jelenségről egy pszichológust, akár kontextus nélkül! Meg fogja erősíteni.
Üdv! itt a "magát covid ápolónak beállító" válaszoló!
Marha jó visszanézni, és röhögni egyet, pláne, hogy kaptam privátot! Összefoglalom: "Nem beszélek semmiféle covidos orvossal vagy dolgozóval mert úgyis azt mondja, amit kell neki" EZ IGEN! 😂😂😂 Tehát még véletlen se azért mondjuk azt amit, mert ÚGY VAN, nem b. meg, hanem mert ha nem ezt mondanánk biztos kirúgnának.
ha már ennyire érdekel valakit az életrajzom valóban nem vagyok, már nem covidos ápoló, mert bezártunk májusban. Mármint az osztály zárt be és mindenki ment vissza a saját helyére. ugyanis hiszitek konteóskáim vagy sem, de gyakorlatilag márciusra alig maradt betegünk! Nem, nem azért mondom, mert bárki pisztoly fog a fejemhez, vagy kirúgással fenyeget, nem hanem mert így volt! Tudom úgyse hiszitek el, szóval tök fölösleges ezt mondanom, de akkor akit érdekel!
A delta variáns BRUTÁLIS VOLT! Akkor aratott a halál és a 30 férőhelyes osztályon volt, hogy 34-35 betegünk volt! Volt, hogy az OMSZ betolt nekünk 10-12 beteget, aztán azokat vegyük fel, meg lássuk el, nem ment! imádom mikor a járványtagadók arról okoskodnak, hogy mi erőszakkal bent tartottunk valakit, meg rákényszerítettük őket lélegeztetőre! Basszus pont az ellenkezője volt a cél, hogy mindenki takarodjon haza, mert kellett a hely az újabba adag betegnek! Sokszor pont amiatt haltak meg a betegeink, mert túl korán küldtük el őket! Aztán este hozta vissza őket a mentőszolgálat összeomló keringéssel, aztán meg felvettük újra de éjszaka exit. (eüs szakzsargon, hogy valaki meghal az osztályon) ha nem küldjük el, vagy lett volna hely covid-intenzíven akkor jó eséllyel ma is élne. Utáéna jött az Omikron, akkor a tünetek sokkal enyhébbek voltak, a dolgunk meg könnyebb sok beteg volt, de többségük nem volt a halálán, aztán február végétől csökkent a betegeink száma márciustól pedig átlag 10 alatt volt, mikor pedig volt olyan hét, hogy csak két-három beteg volt, akkor jött a parancs, hogy zárjunk be, és mindenki menjen vissza az osztályára, mert mostantól elég megyei szinten egy Covid-osztályt működtetni meg a sürgősségiken egy ún. szürke-zónát (itt voltak azok a betegek, akik covid-gyanúsak, de nem volt egyértelmű, hogy pozitívok, vagy kontaktok voltak -covidossal érintkeztek- tünettel).
Utána volt ez, hogy ha covidost fogtunk, akkor elküldtük oda a megyei covid osztályra, vagy ha nem volt létfontosságú bent tartani kórházban, akkor hazaküldtük.
Most ősztől már minden osztály maga látja el a covidos betegeit, tehát helyben kell őket kezelni, mert már nincsen hová küldeni őket, megyei szinten sincsen covid osztály.
De, hogy ezt minek írom le, szerintetek úgyis csak kitalálok mindent! 🤣🤣
na mentem!
Ha valakit érdekel most is vannak covidos betegek!
De honnan veszed, hogy vannak bérrettegők? Egyáltalán ki fizeti őket? Mi a cél velük? És kinek a célja?
#72 Látom, karakterre fizetnek.
#73 Az egész vírushiszti célja az új világrend bevezetése, illetve rettegésre alapozva a legkönnyebb egy diktatúrát fenntartani. Azt, hogy ki fizeti őket, az előző válaszolótól kérdezd inkább (hacsak nem kollégák vagytok) :D
De már nincs vírushiszti jó ideje, és nem lett bevezetve az új világrend.
#75 Az orrunk előtt vezetik be. A covidra hivatkozva kezdték el, most az orosz-ukrán háborúra hivatkozva folytatják. Azért emelik folyamatosan mindennek az árát, hogy mi rabszolgák ne tudjunk megvenni semmit, és egyre többen kényszerüljenek eladni a lakásaikat, autóikat a "kiválasztottaknak". A végső cél az, hogy csak nekik legyen magántulajdonuk, mi rabszolgák meg mindent tőlük béreljünk.
Egyébként a vírushisztit is hamarosan újrakezdik, mert már megjelentek a bérrettegők, nemcsak ennél a kérdésnél.
És mit gondolsz mikorra lesz bevezetve teljesen? A covidhisztit mikor kezdik újra és milyen formában? Kijárási tilalom lesz?
Figyu bro, arra szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy ez az egész rabszolga teória bármilyen jól hangzik, csak egy teória. Nem mondom, hogy tévedsz - bár szerintem tévedsz - csak azt, hogy igazából ez egy vélemény, nem a valóság. Mint vélemény, természetesen abszolút helye van, és vitassuk is meg mint eshetőséget. A gond azzal van, amikor a véleményedet úgy tálalod, mint racionálisan levezethető evidenciát, amit csak a hülye nem vesz észre.
A szürke valóság az, hogy elképzelésed sokkal inkább vallási meggyőződés, mint racionális elmélet. Azt állítod, hogy ezek a bizonyítékok matchelnek a tapasztalatoddal, de ez ügyben az a kulcs, hogy ignorálod az ellentmondó tapasztalatokat és bizonyítékokat. Úgy könnyű igazolni az elméletet, ha csak a pozitív megerősítést vesszük figyelembe. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!