Miért nem hallunk semmit a koronavírusról amióta kitört a háború?
"hülye birka vagyok, lepontozol és nem válaszolsz a kényesebb pontokra."
Nem velem beszélgetsz, de ne zavarjon! A hlye birkát meg te mondod magadról! :D
Én úgy látom, hogy nagyon eltérőek a nézőpontok, és ahol ennyire sok az ellentmondás, az sosem jelent jót egy ügyre nézve!
"Videót mindenesetre nehezebb hamisítani, mint névtelenül valamit hazudni egy fórumon."
Fúúúú de, naiv vagy! A videón egy megvágott képanyagot látsz, és semmit sem tudsz a kontextusról, így úgy b.sznak át, ahogy akarnak.
Mutatok neked egy svéd tv hiradóból vett videót egy üres kórteremről egy mobilkórházból amit éppen megnyitottak, 2020 áprilisából és még nincs benne egy beteg sem. És utána egyszerűen azt hazudom, hogy tessék, itt van a leleplező videó a kiskunhalasi járványkórházból, és látszik, hogy pang az ürességtől, ez is bizonyítja, hogy átverés. Mivel nem jártál sem a kiskunhalasi járványkórházban, sem a svéd kórházban, a videó eredetét sem ismered, így azt hazudok neked, amit akarok.
"Nem velem beszélgetsz, de ne zavarjon! A hlye birkát meg te mondod magadról! :D"
Jól van, örülök, hogy jól szórakozol. Igen, nem te voltál, benéztem a százalékokat. A kollégá(i)d azért keményen fogalmaz(nak) időnként.
"még mindig nagyobb a hitelessége egy videónak, mint egy névtelen kommentnek"
Rendben, akkor egy kérdés: ha most a magát covid ápolónak beállító hozzászóló linkelne neked egy videót a tele covid osztályról elhinnéd?
"a személyes tapasztalataimmal is inkább az előbbi vág egybe"
A személyes tapasztalatod, hogy bérrettegők vannak? Van ismerősöd, aki fizetett rettegő?
"Rendben, akkor egy kérdés: ha most a magát covid ápolónak beállító hozzászóló linkelne neked egy videót a tele covid osztályról elhinnéd?"
Valamennyire elbizonytalanodnék, de a személyes tapasztalataim miatt valószínűleg továbbra is arra hajlanék, hogy a tele covid-osztályról szóló videó a kamu.
"A személyes tapasztalatod, hogy bérrettegők vannak? Van ismerősöd, aki fizetett rettegő?"
Nem erre gondoltam, hanem arra, hogy a covid egy nátha. Az én környezetemben csak azt viselte meg igazán, aki már eleve rettegett tőle. Én kezdettől fogva szkeptikus voltam, és amikor elkaptam, kevésbé viselt meg, mint más náthák.
"Nem erre gondoltam, hanem arra, hogy a covid egy nátha."
Akkor ha jól értem, a bérrettegők nettó kitaláció volt, igaz? (mármint nyilván az volt, csak jó lenne tudatosítani)
"csak azt viselte meg igazán, aki már eleve rettegett tőle"
Most tedd a kezed a szívedre: te tényleg komolyan gondolod, hogy a félelmen múlik a betegség kimenetele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!