Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem hallunk semmit a...

Miért nem hallunk semmit a koronavírusról amióta kitört a háború?

Figyelt kérdés

2023. jan. 1. 10:21
 41/93 anonim ***** válasza:
30%
Minden covidos kérdést ellepnek a konteús hülyék, szomorúan látom, hogy ez az 1 évvel a történtek után sem változott.
2023. jan. 8. 19:29
 42/93 anonim ***** válasza:
7%

"elég, ha az ember csak nyitott szemmel jár és képes összefüggésekben gondolkodni."

Még egyszer kérdezem: mitől vagy olyan biztos, hogy nem tévedsz?

2023. jan. 8. 20:24
 43/93 anonim ***** válasza:
9%

42: ezt én írtam, nem az, akivel beszélgetsz! :D

A tényekkel, amiket az ember a környezetében tapasztal, aligha lehet vitatkozni!

Engem szimpla torokgyulladással cvidra akart rábeszélni a doki, míg én beszéltem rá, hogy ugyan írja már fel nekem azt az antibiotikumot, ami még a cvid előtt is bevált a torkomra, felírta és lám, el is múlt a probléma.

Meg vannak ezek bolondulva, hogy már semmilyen más betegség nem létezik a számukra, csak a cvid!

Hát mi ez, ha nem agymosás ?!

2023. jan. 8. 20:47
 44/93 anonim ***** válasza:
30%

De ebben mi volt az összeesküvés? Vagy milyen összeesküvésről rántotta le a leplet?

2023. jan. 8. 20:50
 45/93 anonim ***** válasza:
6%

"Engem szimpla torokgyulladással cvidra akart rábeszélni "

Mit jelent, hogy rábeszélni?

"Hát mi ez, ha nem agymosás ?!"

Mitől lehet, hogy még hasonló tapasztalatom sincs a háziorvosommal, sem az asszonyéval?

2023. jan. 8. 20:51
 46/93 anonim ***** válasza:
68%
45. Az én háziorvosom egy teljes éven át feküdt a kórházban egy elrontott vakbélműtét miatt, benne felejtettek egy rongyot a testében, és úgy varrták össze........ ebből kifolyólag vérmérgezést kapott, abban sem voltak biztosak hogy egyáltalán megmarad, ezért közölték vele, hogy ha bekövetkezik a legrosszabb, akkor bizony azt fogják a halotti kartonjára írni hogy a Covid19 végzett vele, hiába köze nem volt hozzá, mindezt csak azért mert "növelni kell a statisztikát".... van még kérdés? Azt már rád bízom hogy ebből mennyit hiszel el, bár gyanítom semennyit, ez meg már nem az én bajom.
2023. jan. 8. 21:15
 47/93 anonim ***** válasza:
40%
39! Facebook, youtube és társai, ahol megbízható paneltáltos életiskolájába járt max szakmunkás végzettségű "én vijjanyszerelővagyokértekazorvosdudománmyhoz" szintűá fazonoktól "tanul"!
2023. jan. 8. 21:18
 48/93 anonim ***** válasza:
30%

46! Van! Te ezt miért hiszed el? Mert ha akarsz beszélj mondjuk egy egészségügyi szakdolgozóval, aki dolgozott Covid-osztályon! Már, hogy hogyan volt ez igazából! Írj privátot, én dolgoztam ilyen osztályon.

ui. na persze nem fogsz az összes ilyen konteós bokáig szarja magát, ha felelősséget kell vállalnia azért, amit mond, én itt a gyakori TÖBB konteósnak felajánlottam, hogy beviszem őket, még a főorvossal is beszélhetnek -vagyunk ilyen jóban az öreggel- EGY SEM ÍRT VISSZA,

EGY SEM! Mind csak addig nagy pofájú, míg nem kell bizonyítani semmit.

2023. jan. 8. 21:23
 49/93 anonim ***** válasza:
62%

"van még kérdés?"

Van: a korábbi kérdésem, amire nem válaszoltál.

2023. jan. 8. 21:39
 50/93 anonim ***** válasza:
28%
48. Nekem nincs is mit bizonyítanom, én csak azt írtam le amit mástól hallottam, én ugyan miért ne hinném el neki, amikor már közel 30 éves barátságot ápolok vele, és a család jóbarátjának számít?? Hogy miért hiszem ezt el? Mondjuk mert hamarabb hiszek egy olyan embernek akit már 30 éve ismerek, azon kívül jóban vagyok majdnem az egész rokonságával meg számos ismerősével, mint ennek a hazug köcsög médiának, ami már évtizetek óta nézi hülyének az embert, már akit lehet! Egyébként meg ugyan kinek kellene felelősséget vállalni? Tudtommal szólás szabadság van ebben a híres országnak nevezett szarkupacban.
2023. jan. 8. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!