Mi az oka, hogy a háború kitörése után eltűnt a covid?
Ugye kitört a háború 02.24-én erre egycsapásra eltűnt covid, azelőtt meg 2020-2021ben más se volt csak covid, aztán ha nem oltod magad kétszer, majd háromszor nagyon nagy baj lesz. Lett a háború sajnos, és erre már nincs is covid, eltűnt a védettségi, nem kell oltás sok helyre, azelőtt meg oltási nélkül orvosok is elküldtek melegebb éghajlatra.
Mintha az egész covid, egy gyógyszermaffia nyerészkedése lett volna, amint megszedték magukat leálltak.
Február 4-én utaztam vonattal Ausztriába, akkor már nem kértek a határon oltásos igazolást. Sokan beoltatták magukat, visszaszorult a járvány.
A gyógyszermaffiát meg kellene zabolázni, árplafonokkal, köztulajdonban lévő gyógyszervállalatokkal. Nem kétséges, hogy a gyógyszeripar az emberek betegségén nyerészkedik, ami igencsak pszichopata dolog. De a covidban meghaltak halálát ne batagellizáljuk el.
"Ugye kitört a háború 02.24-én erre egycsapásra eltűnt covid"
Én pedig júliusban voltam covidos, meg úgy a környezetemben mindenki ( jól sikerült a rendezvény amin pár nappal korábban részt vettünk :D )
A tesztelés tűnt el, legalábbis erősen csökkent. Én is augusztusban kaptam el egyébként. Valószínűleg kórházban. Hol máshol?🙄A betegeket tesztelik és kötelező a maszk, az egészségügyi személyzet meg az állán hordja, vagy a zsebében. A dokik fele már otthon volt coviddal mielőtt műtöttek. A másik fele ezek szerint nem...
Mondjuk én nem bánom, hogy túlestem rajta, tök jól viseltem (nincs oltásom), de hányni tudnék a sok hazudozástól, ami a covid körül zajlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!