Akik szerint most drágák az ingatlanok a CSOK miatt azok mégis hogy gondolják a fizetésük hány százalékát kéne lakhatásra költeni?
Figyelt kérdés
Tételezzük fel, hogy keresel nettó 270 ezret. (kb. ennyi a medián bér)
Esetleg azt is leírhatjátok, hogy hány személynek kéne ez az ingatlan és mekkora alapterületű lenne.
Én ha magamnak akarnék venni akkor 20-30 nm közöttit néznék, mert egyedülállóként az bőven elég tudna lenni nekem.
2022. dec. 30. 20:09
1/29 anonim válasza:
Ha nem lenne csok akkor se lenne olcsóbb.
2/29 A kérdező kommentje:
AZ érdekel, hogy mennyit ér az hogy van lakásod? Egy 270 ezres fizetésből erre mennyit szánnál?
2022. dec. 30. 20:13
4/29 anonim válasza:
Nettó 270? Ember én vidéken élek, itt még nagyon sok munkahelyen 1-essel kezdődik a fizetés. Üdv a valóságban.
5/29 anonim válasza:
Honnan jött az a nettó 270?
Én csak állami helyen, állami cégnél dolgozókat ismerek, akik ennyit vagy ez alatt kapnak.
6/29 anonim válasza:
Nekem az egész rendszerrel van bajom. Tehát itt élek orbanisztánba a fizetésem több mint fele arra megy el hogy orsós-olstein és holdudvara gazdagodjon és akkor fizessek Debrecenben annyit egy lakásért mint Berlinben? Nekik kéne fizetni hogy én itt maradok.
7/29 anonim válasza:
4-es, milyen munkahelyek ezek? Mit kell csinálni? Milyen végzettséget várnak el? Merrefelé van ez?
8/29 anonim válasza:
6-os, nem fog senki neked fizetni, higy maradj, úgyhogy mehetsz nyugodtan 😂
9/29 árokpart válasza:
Hasonló alapjognak kellene lennie a kedvező ingatlanáraknak mint a rezsicsökkentésnek.
10/29 A kérdező kommentje:
ma 20:54
de ne csak ezt írd, írd le azt is hogy szerinted a fizetésed hány százalékából kéne tudd megoldani a lakhatásod?
Most pl. autóra, mobilra, mobil előfizetésre mennyit költesz havonta?
2022. dec. 30. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!