2012 után egy pár évig valóban csökkent is, most még mindenki arra számít hogy nőni fognak, aztán ez közelt sem biztos.
2022. okt. 7. 07:15
2/12 anonim válasza:
Itt, Nyugat-Magyarországon folyamatosan nőttek az elmúlt 30 évben. Legföljebb az emelkedés gyorsasága nem volt mindig ugyanakkora.
2022. okt. 7. 07:20
3/12 anonim válasza:
2010-ben amit vettem lakást, most annak a 4-szereséért tudnám eladni. Szerinted?
2022. okt. 7. 07:42
4/12 anonim válasza:
Az elmúlt kb. 30 évben sosem csökkentek, maximum kevésbé gyorsan nőttek. Minden évben minimum az éves infláció értékének megfelelően emelkedtek. Amennyiért 2002-ben a 24 nm-es garzonom eladtam, abból ma jó ha 4 nm-es tárolót tudnék venni ugyanazon a környéken. És annak az 56 nm-es, 1+ 2 félszobás, téglaépítésű társasházi lakásnak arából, amit akkor vettünk, ma itt kb. jó ha 1.5 garázst kapnék ( mondjuk egy garázst, meg egy teremgarázs beállót), de egy egy tisztességes garzont biztos nem.
2022. okt. 7. 07:43
5/12 anonim válasza:
...árából...
2022. okt. 7. 07:44
6/12 anonim válasza:
Index - Gazdaság - Brutális felfordulás jön az ingatlanpiacon, lesznek, akik nagyot buknak
Akkoriban váltottam ingatlant, úgyhogy tudom, hogy a 2008-as válság után mi volt, mert figyeltem az ingatlanpiacot.
Ami városi ingatlanok 2007-ben még 10 milliót értek (hogy kerek számot írjak), azoknak értéke 2011/2012-re már 6 millióra csökkent. Konkrétabban, 2013-ban tudtam új építésű, pesti lakóparki lakást 8 millióért. Ma ennyiért már új autót sem nagyon kapsz.
2015-ben indult be megint az ingatlanárak növekedése és azután brutál növekedés kezdődött, pár év megtöbbszöröződtek az ingatlanok árai. Főleg a budapesti lakásoké. Csak 2019-ben lassult valamelyest az árak növekedésének üteme.
2022. okt. 7. 08:40
9/12 anonim válasza:
Vajon miért pontozták le a beidézett cikkeket? Csak idéznek szakembereket.
2022. okt. 7. 08:49
10/12 anonim válasza:
Egész Európában nálunk drágultak egyik leginkább az ingatlanok az elmúlt tíz évben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!