Milyen jövőt jósoltok Magyarország számára? Tényleg el fog fogyni a magyar? Nem születik elég gyerek, elvándorolnak az emberek.
Születni fognak gyerekek.
A para az egészben a közeg.
Nincsen ovónő, haziorvos, lassan tanàr se.
Aztán a munka. Miven nincsenek erdekvedelmek simán paros lábbal kirúgnak amiért 3 havonta otthon kell lenned 1-2 hetet az ovis gyereked alakuló immunrendszere miatt.
Így aki beszél nyelvet és van vmi szakmája az lelép innen.
Az én szörnyű példám pl.
Elváltam...a kislányon új iskolaba került.
és 2 hete elvittem a kislányomat egy ének fellépésre...ahol az osztálya 2.os cigány nyelven adott elő 1 dalt.
Teljesen ledöbbentem....
A 28 fős osztályból 3an magyarok....a többi cigány, vetnámi, ukrán es 1 arab.
Szóval rendkívül motivált vagyok hogy megnyerjem a gyerekelhelyezést, mert nem akarok 4-5 éven belül nagyapa lenni és nem maradhat a kisgyerekem ilyen közegben.
Ha ez sikerül és hozzám kerül végre, elmenni csak akkor fogunk az orszagból ha bejele ti az eu kilépést ez a törpe tolvaj cigány.
Nem születik elég gyermek, lehet, de nem is kell támogatni a nyomor tovább fokozását azzal, hogy a semmire születik tele az országot nem túl bölcs érdekcsoportok. Ha nem lesz általános a súlyos bizonytalanság, létbiztonság lesz és stabil egészségügy, oktatás, akkor reménykedhet a nemzet, hogy képes lesz megújulni. De annak semmi értelme, hogy egyre több hajléktalan, munkanélküli, kivándorló legyen. Egyik sem lesz stabil adóbevétele az országnak, - sőt, még ezekről is gondoskodhatnak a még itt maradt, aktívan dolgozó emberek adóiból, járulékaiból!
Nem kell tátogva csodálkozni azon, hogy a bizonytalanságba nem akarnak családot alapítani az emberek, - miközben egyik napról a másikra tengenek-lengenek!
Először legyen létbiztonság, élhető környezet, - aztán majd újra gondolják az emberek a lehetőségeiket, - de ez egyoldalúan akkor sem fog működni, ha pisztolyt nyomnak az emberek homlokához! Akkor inkább katapultálnak innen egy élhetőbb helyre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!