Elvándoroltak és itt hagyott rokonok! Ebben a rendkívüli esetben ti melyiket választanátok?
Elvándoroltak és itt hagyott rokonok!
Tegyük fel, hogy ha lezárnák a határokat, és bizonytalan idejig nem lehetne se ki se be menni....., és tegyük fel, hogy lehet hogy az internetet is elvágnák....., akkor ti melyik országot választanátok lakhegyül?
Ti akik elvándoroltak, maradnátok ahol vagytok? vagy hazajönnétek, hogy a családotokkal lehessetek?
Rokonok, szülők, nagyszülők, testvérek, barátok is, akárki, akiket itt hagytak, ti mennétek az elment rokonotok után?
Ki tudja meddig lesznek lezárva a határok, és ki meddig nem láthatja a rokonát - ha pl ez bekövetkezne valamikor esetleg
*idejig = ideig
(gyorsan írtam, ha van még hiba benne, kérem nézzétek el)
4!
Nem mindenki mosogat meg takarít, aki külföldre megy. A német meg a holland nyugdíjas meg azért megy Magyarországra, mert még a 900euros minimalnyugdijabol is úgy tud ott élni, mint egy milliomos
LOgikai hibát vétettél.
Ha MÁR lezárták a határokat, akkor senki se be se ki.(ezt jelenti a lezárás)
Különben ha a gyerekem kimenne külföldre,és tudnám,hogy jó dolga van, nem akarnám ,hogy miattam jöjjön vissza,és gürizzen látástól vakulásik,és esetleg meghaljon a sürgősségin, mert nincs orvos.
Aki akar ,itthon is tud dolgozni, akinek meg büdös a munka annak máshol sem lesz jobb.
Gondolom, nem véletlenül nem lehet utazni, ahhoz valaminek történnie kell. Abban az országban maradnánk, ahol kisebb a veszély, gond, jobbak a lehetőségek.
De egyébként tényleg, ha lezárták a határt, akkor hogyan mennénk/jönnének? :D
jaj, természetesen én is értem, hogy egy már lezárt úton nem lehet átmenni.....
ha pl tudnátok előre, hogy le lesz zárva, vagy nagyon nagyon valószínűvé válna (ha a politika nem is mondja ki nyíltan, hogy holnaptól nem lehet semerre menni), de nagyon afelé megy a dolog
akkor melyiket választjátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!