Elvándoroltak és itt hagyott rokonok! Ebben a rendkívüli esetben ti melyiket választanátok?
Elvándoroltak és itt hagyott rokonok!
Tegyük fel, hogy ha lezárnák a határokat, és bizonytalan idejig nem lehetne se ki se be menni....., és tegyük fel, hogy lehet hogy az internetet is elvágnák....., akkor ti melyik országot választanátok lakhegyül?
Ti akik elvándoroltak, maradnátok ahol vagytok? vagy hazajönnétek, hogy a családotokkal lehessetek?
Rokonok, szülők, nagyszülők, testvérek, barátok is, akárki, akiket itt hagytak, ti mennétek az elment rokonotok után?
Ki tudja meddig lesznek lezárva a határok, és ki meddig nem láthatja a rokonát - ha pl ez bekövetkezne valamikor esetleg
most olvasom, hogy én jól írtam, mert <lezárnák>-ot írtam, és nem azt, hogy ha lezárták
de mindegy fentebb leírtam, hogy értettem
Én szülőként biztos nem mennék kéretlenül a gyerekem nyakára még itthon sem, külföldön meg pláne nem, mert ott aztán tényleg mindennel rá lennék szorulva.
Ha jönne, akkor boldogan fogadnám, ha maradna kint, akkor szomorúan bár, de tudomásul venném, mert nem pesztonkának szültem magam mellé.
Az emberi kapcsolatok mélységét nem a távolság határozza meg.
Ha más kint lennék nem jönnék haza. Ha a családom valahogy át tudna jutni hozzám akkor fogadnám őket, ha előre lehet tudni,hogy le lesz zárva minden akkor felajánlanám, hogy jöjjenek. Kényszeríteni nyilván nem lehetne őket ha maradnának inkább.
Ha Mo.-n élnék akkor nem tudom ki mernék e menekülni az utolsó pillanatban, pénz és lakhatás nélkül, max ha lenne valaki aki segít.
10: De mi közül kéne választani????
Pl. Európában háború tör ki, akkor szívesen költöznék Új-Zélandon élő rokonokhoz. De ha ők is itt élnek Európában, akkor minek menni és hova?
Őszintén szólva, nem izgatna, látnám-e a rokonokat vagy sem.
Pasasom ha akarna, jönne, ha nem, nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!