Miért van a fideszesek agya olyan szinten átmosva, mintha ez a párt egy vallási szektává, hitté vált (mint amikor hiszel Istenben és ha tönkreteszi az életed, akkor is hinni fogsz benne?
Soha sehol nem találkozom "agymosott" Fideszesekkel. Viszont sok fórum tele van mocskosszájú elelnzékiekkel (azért mocskolódnak ugyebár, mert nem az nyert, akit ők akartak), akik egész mesekönyveket állitanak össze a valóság kiforditásával a kormány ellen. Mivel akik a Fideszre szavaztak, elégedettek az eredménnyel, ők nem hamisitanak történelmet és nem mocskolódnak.
Másrészt attól, h valaki a Fideszre szavaz, nem jelenti ,h mindenben elégedett vele .
Az ellenzékiek elüldőzték ebből a topikból is a jobboldlaiakat (de ez már 10-11 éve is igy volt, amikor néha ide jártam), az elfogadás és a tolerancia jegyében...
Pár napja irta valaki, hogy két ellenzéki párt vezetője is jár a gyakorira. Nem vagyok meglepve.
Eleve az degradáló és sértő szerintem, hogy az ellenzéki keménymag butázza, ostobázza, agymosottazza, tájékozatlanozza a jobboldalt. Mint az óvodában.
Ja, és ami még röhejes az ellenzéki keménymagnak : képzett közgazdásznak, jogásznak, diplomatának tartják önmagukat, ők minden témában jobban tudják, mi hogy van , mint a szakemberek.
A kérdező is "szerénytelenül" leirja, hogy minden hülye tudja, hogy orbáni infláció van .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!