Miért van a fideszesek agya olyan szinten átmosva, mintha ez a párt egy vallási szektává, hitté vált (mint amikor hiszel Istenben és ha tönkreteszi az életed, akkor is hinni fogsz benne?
Mert tájékozatlanok, fejlôdésre képtelenek.
Dagonyapolgárok:
- zabálás,
- piálás,
- szórakozás,
- pénzkeresés.
Ez a szellemi igény.
Ezért építették le a közoktatást is.
- Kritikai gondoldás?
- Kritikai olvasás?
- Kérdezés tudománya?
- Intelligencia fejlesztés?
- Propaganda ismeret és védekezés?
- Pénzügyi és közgazdaságtani ismeretek?
- Jogok ismerete?
A dagonyapolgár agyában ezek üres szavak.
Mert nekik elég:
Dagonyapolgárok:
- zabálás,
- piálás,
- szórakozás,
- pénzkeresés.
Orbán Viktor ellensége az egész nép.
De ezt még a fideszes agymosottak nem látják…
Kérdezô!
Ha általános iskolás kortól kezdve, az életkori sajátosságoknak megfelelôen, didaktikai módon oktatnák:
- Kritikai gondoldást, gondolkodási nmódszereket.
- Kritikai olvasást.
- Kérdezés tudományát.
- Döntés tudományát.
- Intelligencia fejlesztést.
- Propaganda ismeretet és védekezést.
- Pénzügyi és közgazdaságtani ismereteket. Mint külön tantárgyat.
- Jogok ismeretét.
- Történelmet a jelen életünk felôl, ideológiai, propaganda, jogi, természettudományos oldalról is megközelítve, nem lenne ennyi fideszes és ellenzépárti agymosott.
Mert nem csak a fideszesek agymosottak, tudatlanok, hanem az ellenzék párti szavazok is.
6, ők is tudják, hogy minden pártban és minden oldalon vannak keménymagok , tájékozatlanok és tájékozottak, tanultak és tanulatlanok. Csak jólesik a lelküknek az általánositás.
Számomra pl. a DK toronymagasan a legnagyobb szekta és el vagyok képedve, h VÁgó István mennyire támogatja, nyomja őket.
Kérdező, felmondtad az ellenzéki retorikát, kb. dogmaként kezeled az ellenzéki állításokat. Nem különbözől semmi másban a Fideszes keménymagtól, csak a te agymosásásodat végző intézmények mások. Akkor van a legnagyobb értetlenkedés, mikor két szekta tag áll egymással szembe.
Meggyőzhetetlenek? Mert mi vagy te? Jehova, hogy téríteni akarsz? Hozod az igaz igét, amit a telex-ről olvastál, mellé a 444-től kapott felsőbbrendűségi képzettel, és nem érted, a sok hülye, miért nem fogadja azt be?
Én azért szoktam ezeken a sablonérveken mosolyogni, mert Márky-Zay annyira hihetetlenül buta, proli, közönséges, zagyva, ellentmondásos, demagóg, értelmetlen interjút adott, h én éreztem kinosnak.
Ő lenne a fény az éjszakában, aki a felvilágosult ellenzéket vezette volna ?
Egy pártizezer fős falut irányit pár éve, azt is csak azért, mert meghalt az előző polgármester. Semmi köze a nagypolitikához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!