Miért akkora baj a magas infláció?
"Hát itt aztán már tényleg nincs miről beszélni! A kérdező nem hitte el az állításomat a 3-5x-ös élelmiszer árnövekedésről, pedig még egy forrást is hoztam neki, amivel sikerült saját magamat cáfolni!
És még a bemondásra tett 5x-ösére nőtt lakásárnövekedést sem hitte el, pedig hát előtte bizonyítottam, hogy én egy olyan hiteles információforrás vagyok! Fene a pofáját a kérdezőnek, ki érti ezt?" :D :D :D
2020-ról volt szó, nem mai árakról. Kicsit figyelj jobban a szövegre.
Azért linkeltem a retek KSH-t, mert még aszerint is magasabb volt az infláció mint az általad hazudott 32%. Akkor mennyi a valóság?
Kiválasztottál kb. öt terméket, aminek a legkisebb volt az inflációja és azzal parádézol itt, de még azok is bőven 32% (vagy az említett 47% élelmiszer-infláció) felett vannak.
Akik lepontoznak azok normálisak? Szerintük normális és jó dolog az infláció? Komolyan ti ennyire agymosottak vagytok? Van egyáltalán agyatok? Képesek vagytok az önálló gondolkozásra vagy ápolásra szorultok?
Utálom a Fideszt de remélem kizsigerel titeket és éhen pusztultok.
"Azért linkeltem a retek KSH-t, mert még aszerint is magasabb volt az infláció mint az általad hazudott 32%. Akkor mennyi a valóság?"
Én az élelmiszerárakra 47%-ot mondtam. És nem, a KSH szerint nem magasabb, az az 5, amit kiírtam a legmagasabbak között van, ezektől vannak jóval alacsonyabbak, és azokkal együtt teljesül a kb. 47%-os élelmiszerinfláció. És az 5 legmagasabbra sem teljesül 2010 és 2020 között az általad hazudott 3-5x árnövekedés.
"Kiválasztottál kb. öt terméket, aminek a legkisebb volt az inflációja és azzal parádézol itt."
A legnagyobb inflációjúakat igyekeztem kiválogatni. Ha a legkisebbeket választottam volna ki, akkor a csirkecomb, csirkeszárny, ásványvíz lett volna köztük.
De tudod mit? Válaszd ki te a legnagyobb inflációjúakat! Élelmiszerek, 2010 és 2020 között. Várom. :)
Azért kaptál lepontozást, mert butaságokat beszélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!