Amíg napi 1x lesz kenyér, lehet kabátba aludni, de nincsenek migrik, óvodások nemét nem műtik át, addig addig hajrá Viktorral előre, mint baloldallal a pokol EU-ba, ahol akkora a válság, h nem évente hanem 2 évente tudnak új kocsit venni?
Lefordítom a kérdést:
Inkább Orbánnal előre, a napi 1x kenyér mellett és kabátban alva, de legalább nem műtik át az óvodásokat és nincsenek migránsok,
mintsem a baloldallal az EU-ba, ahol akkora a válság hogy csak kétévente tudnak új autót venni?
Legalábbis én ezt hámoztam ki belőle. :)
Foglaljuk össze mi a baloldal ajánlata.
- A Gyurcsány klán visszatér a hatalomba és a gyurcsány haverok lerabolják a költségvetést ( miért ne tennék )
- Ígéretük szerint kevesebbet fognak lopni. Érdekes módon senki sem állítja még az itteni kommentelők sem hogy nem fognak lopni. Csak talán kevesebbet
- Marad a 27 százalékos ÁFA. Az összefogás kampányában sem szerepelt egy radikális ÁFA csökkentés
- Többkulcsos SZJA. Először beismerték hogy adót akarnak emelni aztán rájöttek hogy ezzel nem lehet választást nyerni ezért a kampány végére elkenték a témát, de biztos vagyok benne hogy megint az lenne mint az előző gyurcsány kormány idején
- Jönnének a migránsok és megennék szegény Juli néni Cirmi cicáját
És még sorolhatnám hogy mi várható ha a jelenlegi baloldal kerülne hatalomra. Köszi ebből nem kérek, de bármilyen más ajánlatot meghallgatok, főleg ha azzal kezdődik hogy gyurcsány megy a p.csába.
6.
Kihagytad, hogy megint eladják szarért-húgyért a MOL-t meg a többit.
Az a nagy baj ezzel a kérdéssel kedves kérdező, hogy gyakorlatilag köszönő viszonyban sincsenek az állításaid a valósággal... ezek után mit lehet rá reagálni??
Azt, hogy nincs itt semmi látnivaló, kérem továbbhaladni.
Én csak röhögök, apámnak 2 dohányboltja van, nagyapám jegyző. Nyilván nem mondom el hol.
Feleségem apja nagyvállalkozó.
3 lakásunk van kiadva albiba.
Grafikusnak vagyok felvéve egy céghez, konkrétan én posztolok, szerkesztést csinálok, annyi munka volt idén, hogy összesen 100 órát nem dolgoztam, 240 nettó/hó, de akkor is.
Minden választáskor idegeskedtünk, hogy vége lesz. Mostmár, h lakásokról lement a hitel és 700 passzív megvan havonta, mi házunk full napelemes, 2 Teslánk van. Gyerek néven van 1 nyaraló ami nyaranta hoz 1.5 milliót és az megy neki félre. Így már nem érintene ha vége lenne. De úgy látszik nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!