Az LGBTQ-nál a "láthatatlanságot" a magamutogatással
kell kompenzálni?
Figyelt kérdés
Nem értem ezt. Azt mondják, hogy szeretnék, ha senki nem venné észre azt, hogy ők melegek. Erre van a meleg kvóta is a filmekben, hogy ne akadj fenn a melegségen: ha mégis szóvá teszed, hogy jé, megint egy meleg, akkor homofób stb. vagy, hibáztál.
De akkor miért gond nekik a láthatatlanság? Nem éppen az lenne a tökéletes elfogadás, ha a társadalom teljesen vak lenne arra, hogy ők kire gerjednek? Miért kell felvonulni, megmutatni magukat, ha valóban ez a cél?
#40: Aki a Pride-on akar vonulni, amikor már egy egész hónap van nekik, az akassza fel magát.
2022. dec. 23. 01:55
42/54 anonim válasza:
Tök jó buli amúgy, nem értem mit vergődsz. Barátnőmmel kint voltunk két éve (mert a nővére leszbikus), és semmi para nem volt. Szóval erőset vegyél koma le ne szakadjon. 😎
2022. dec. 23. 02:10
43/54 anonim válasza:
#42: Gratulálok.
2022. dec. 23. 02:13
44/54 anonim válasza:
#42 Ha nektek az a jó buli, hogy közszeméremsértő elmebetegekben gyönyörködtök, akkor egészségetekre! A normális többségre viszont nem kellene ezt rákényszeríteni.
2022. dec. 23. 08:33
45/54 anonim válasza:
#44 néztél amúgy képeket a Pride-ról, vagy csak azt amit a zemegy meg a kormánymédia nyom? Semmi közszeméremsértés nem volt.
2022. dec. 23. 09:31
46/54 anonim válasza:
~30.000 emberből mondjuk ha ~10 volt úgy felöltözve, hogy az megkérdőjelezhető, de azokat is csak később láttam az M1 híradóban, szóval ez k#rva szar érv. Ennyi erővel melyik rendezvényt ne lehetne betiltani, mindenhol vannak fura alakok. Sőt, akkor bontsuk el a Blahát a helyéről? XD Engem még dagadt szőrgombócok is jobban zavarnak a strandon félmeztelenül, na az undorító. Az ellen miért nem tüntet senki? 😂 Na úgy levetkőzni bűn, rákényszerítve az átlagos/sportos többséget arra a látványra.
Ha meg lenne olyan hogy “normális többség” akkor már rég betiltották volna, ez még nem esett le koma? Ugyanolyan nyomorék kisebbség vagytok mint akikre a nyálatokat veritek.
2022. dec. 23. 09:31
47/54 anonim válasza:
#46: Figyelj, minket nem tudsz elcsalni oda, nem érdekel a b*uzimenet.
2022. dec. 23. 09:49
48/54 anonim válasza:
#47 nem kell odamenni, csak valamit mást is nézni mint az m1 és hírTV
2022. dec. 23. 09:52
49/54 anonim válasza:
Ez valami rögeszme egyeseknél, hogy akinek fenntartásai vannak az LMBT-vel, a BLM-el, meg úgy az egész woke-al, annak kizárólag az lehet az oka, amit az m1-en látott.
2022. dec. 23. 10:05
50/54 anonim válasza:
Legalább olyan, mint az, ha megnézel egy Netflixes filmet, egyből meleg leszel és, ha MZP nyer, akkor háromszor operálnak át, havonta!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!