Az LGBTQ-nál a "láthatatlanságot" a magamutogatással kell kompenzálni?
Nem értem ezt. Azt mondják, hogy szeretnék, ha senki nem venné észre azt, hogy ők melegek. Erre van a meleg kvóta is a filmekben, hogy ne akadj fenn a melegségen: ha mégis szóvá teszed, hogy jé, megint egy meleg, akkor homofób stb. vagy, hibáztál.
De akkor miért gond nekik a láthatatlanság? Nem éppen az lenne a tökéletes elfogadás, ha a társadalom teljesen vak lenne arra, hogy ők kire gerjednek? Miért kell felvonulni, megmutatni magukat, ha valóban ez a cél?
11.
Az kizárt.
Ők mindent is akarnak!
Minek?
Talán nem így van?
Írd már le mit szeretnél?
Jah, hogy minek?
Biztos jobban tudod, hogy én mit szeretnék, de azért leirom, ha már igy megszólitottál
én nem szeretnék politikai kampánytéma lenni, leginkább szabadon szeretnék élni és az lenne a legjobb, hogy ne attól függjön a nemzeted sorsa, hogy épp milyen bugyit hordok az ágyban és kivel, mit csinálok. Élni szeretnék, nyugodtan!
16-os, azzal megint ott vagyok, hogy te mondod meg, hogy hova mehetek, kinek a kezét foghatom meg és hol és hogyan bulizhassak és nem szeretnék ilyen világban élni, köszönöm!
a szabadon élniben benne van az, hogy kompromisszumok nélkül, ott és úgy, ahogy én szeretnék!
Az a kompromisszum, amit te akarsz rámeröltetni, ugyanaz, mint a békétek az ukránoknak -terület feladás-.
Én nem megyek olyan helyre, ahol nem érzem jól magam, lásd politikai rendezvények, lásd gombapörkölt fesztivál, lásd Nirvana koncert -ha lenne még-. Viszont ti folyamatosan az én teremet akarjátok csökkenteni. Ami már amúgy is a négy fal közé tendál lassan, mert sehol sem érezzük biztonságban magunkat! Köszönöm, de nem szeretném ezt a kompromisszumot!
19.
Tessék, el is árultad magad.
Itt te akarod másoknak megmondani hogy érezze magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!