Skorpió érdekeltségűek, ti hogyan kezelitek mások magamutogatasát, rivaldafény-élvezését?
Akinek több bolygója van a skorpióban, vagy Nap/Hold/Aszcendens....
Mi a véleményetek arról, ha éyzreveszitek, hogy valaki valamit azért csinál, hogy a középpontban lehessen, vagy egy helyzetet ami erre lehetőséget ad kihasznál és élvez? (Ami az oroszlan jegyre jellemző)
A skorpiók jók abban, hogy a látszat mögé lássanak, ők maguk pedig nem igazán magamutogatóak, inkább titokzatosak. Skorpió érdekeltséggel hogy kezelitek ha valaki teljesen ellentétesen műkódik?
(Megjegyzés: itt nem a jegy szülötteiről beszélek, mert nem csak a Napjegy határoz meg hanem más égitestek is)
"(Megjegyzés: itt nem a jegy szülötteiről beszélek, mert nem csak a Napjegy határoz meg hanem más égitestek is)"
Végre valaki aki ezt felfogja. Nem vagyok skorpió így nem válaszolok (csak egy Plútó van ott)
En tobb esetben talalkoztam magamutogato skorpio napjegyuvel mint nagykepu oroszlannal..
Persze mind a kettore volt pelda de aranyaiban tobb skorit tudok felhozni ellenpeldakent, es tobb esetben tapasztaltam azt, hogy az irigyseg is nagObb esetben fordult elo a skoprional, mint hogy az oroszlan irogykedne!:)
Az biztos mas az eletut ha az ember teljesegeben vizsgalja a horoszkopot..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!